ŞEHİR PARKLARI BAKIMDA

Düzce Belediyesi, şehir merkezindeki yeşil alanlarda bakım-onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

GÜNDEM 24.04.2024 23:37:00 0
ŞEHİR PARKLARI BAKIMDA

ŞEHİR PARKLARI BAKIMDA


KENT PARK’TA YENİLEME SÜRÜYOR


MİLLET BAHÇESİ’NDE BAKIM-ONARIM BAŞLADI

 

Düzce Belediyesi, şehir merkezindeki yeşil alanlarda bakım-onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Kent Park’ta başlatılan yenileme çalışmaları sürerken, Millet Bahçesi’nde de deforme olan yürüyüş yolları ve oturma alanları ile zeminlerde iyileştirme yapılıyor. 


Düzce Belediyesi tarafından, içerisinde “Millet Kütüphanesi”, “Millet Kıraathanesi”, kafeteryalar ve yöresel ürünlerin satıldığı satış noktası bulunan 34 bin metrekarelik “Millet Bahçesi”nde bakım onarım çalışmaları başlatıldı. 
İki çocuk parkı, açık hava tiyatrosu, iki süs havuzu da bulunan Millet Bahçesi’nin deforme olan ahşap oturma alanları ve beton yürüyüş yolları Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bakıma alındı. Ahşap aksamları yenileyerek boyayan ekipler, zemin iyileştirme çalışmaları da gerçekleştiriyor. Mevcut alanların bakım-onarımını gerçekleştiren ekipler, parka yeni oturma alanları da kazandırıyor. 


KENT PARK’TA BÜYÜK ONARIM SÜRÜYOR


Öte yandan Kent Park’ta geçtiğimiz ay başlatılan yenileme çalışmaları da sürüyor. Büyük ölçekli çalışma ile parkı baştan sona elden geçiren ekipler, park içerisindeki aydınlatma direklerinin armatürlerini yeniliyor. Sökülen ahşap yürüyüş yolları yerine, kayrak taşı ile yeni yollar döşeniyor. Kamelya zeminlerinin ve kamelyaların bakım onarımını da yapan Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, park etrafında bulunan ahşap korkulukları da yeniliyor. Ayrıca park içerisinde bulunan tuvaletlerin bakım onarımı gerçekleştiriliyor.