23 KÖY MUHTARI İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
AK PARTİ'DEN ZONGULDAK'TA BİRLİK VE BERABERLİK İFTARI!
Zonguldak'ta Ramazan ayının manevi atmosferi, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği özel bir iftar programıyla pekişti. 23 köy muhtarının katılımıyla gerçekleştirilen organizasyon, köylerin sorunları ve çözüm önerilerinin ele alındığı verimli bir buluşmaya dönüştü.
23 KÖY MUHTARI İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Sezer Köroğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli ve İl Genel Meclis Üyeleri Abdullah Karagüzel ile Cemalettin Akyol da yer aldı. Köroğlu, iftarın birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirdiğini belirterek, köy muhtarlarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İFTAR SONRASI KÖYLERİN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI
İftarın ardından AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı'nda bir toplantı gerçekleştirildi. Muhtarlarla birebir görüşmeler yapılarak köylerdeki ihtiyaçlar ve çözüm bekleyen konular ele alındı. Başkan Köroğlu, muhtarların taleplerini dikkatle dinlediklerini ve çözüm odaklı değerlendirmeler yaparak, köylerin gelişimi için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
KÖYLERİN KALKINMASI İÇİN ORTAK HEDEF
Toplantının ana gündem maddeleri arasında altyapı, yol, su ve diğer temel ihtiyaçlara yönelik çalışmalar yer aldı. Muhtarların taleplerini not alan Köroğlu ve il genel meclis üyeleri, iş birliği içinde Zonguldak'ın köylerini daha yaşanabilir hale getirmek için projelerin hız kesmeden süreceğini ifade etti.
Ramazan ayının manevi huzurunda gerçekleşen bu buluşma, köy muhtarları ile yerel yönetim arasındaki dayanışmayı güçlendirdi. AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı, köylerin gelişimi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, vatandaşların refahını artıracak projeler üzerinde kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini duyurdu.