28 ŞUBAT UNUTULMAYACAK! MUSTAFA ÇAĞLAYAN’DAN SERT MESAJLAR GELİYOR

Zonguldak’ta siyaset sahnesi, 28 Şubat Postmodern Darbesi’nin yıldönümünde önemli bir açıklamaya sahne olacak.

GÜNDEM 27.02.2025 14:46:00 0
28 ŞUBAT UNUTULMAYACAK! MUSTAFA ÇAĞLAYAN’DAN SERT MESAJLAR GELİYOR

28 ŞUBAT UNUTULMAYACAK! MUSTAFA ÇAĞLAYAN’DAN SERT MESAJLAR GELİYOR

Zonguldak’ta siyaset sahnesi, 28 Şubat Postmodern Darbesi’nin yıldönümünde önemli bir açıklamaya sahne olacak. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, bu karanlık süreci eleştirmek ve unutturulmaması gerektiğini vurgulamak amacıyla basının karşısına çıkacak.

"28 ŞUBAT’IN VAHAMETİNİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ"

AK Parti Zonguldak İl Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, Başkan Çağlayan’ın yarın (28 Şubat 2025 Cuma) saat 11.00’de il binasında bir basın açıklaması yapacağı bildirildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"AK Parti Zonguldak İl Başkanımız Sayın Mustafa Çağlayan, 28 Şubat Postmodern Darbesi’nin vahametine dikkat çekmek, bu süreci unutmadığımızı ve unutmayacağımızı göstermek amacıyla bir basın açıklaması gerçekleştirecektir."

ZONGULDAK’TA TARİHİ MESAJLAR VERİLECEK

Başkan Çağlayan’ın konuşmasında, 28 Şubat sürecinin demokrasiye etkileri ve Türkiye’ye verdiği zararları vurgulaması bekleniyor. O dönemde yaşanan hak ihlalleri, mağduriyetler ve demokrasiye yapılan müdahalelerin bir kez daha gündeme taşınacağı basın toplantısının, Zonguldak’ta geniş yankı uyandırması bekleniyor.

28 Şubat’ın yıldönümünde yapılacak bu önemli açıklama, Türkiye’nin yakın siyasi tarihine dair güçlü mesajlar verecek. Gözler, yarınki toplantıya çevrildi!