AK Parti'den amatör spor kulüplerine destek

Karadeniz Ereğli Ak Parti ilçe Başkanı Saffet Bozkurt ve beraberindeki heyet, amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu.

SPOR 23.03.2022 23:39:00 0
AK Parti

Karadeniz Ereğli Ak Parti ilçe Başkanı Saffet Bozkurt ve beraberindeki heyet, amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu.

Beyçayırı stadında amatör spor kulüplerini ziyaret eden Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve beraberindeki heyet spor kulüplerine futbol topu desteğinde bulundu. Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt “Bugün akşam Beyçayır stadında Ereğli’de faaliyette olan spor kulüplerine destek olma adı altında her kulübümüze 5’er tane top teşkilatımız adına hediye etme noktasında bir girişimimiz oldu. Bugün akşam kulüplerimizi çağırdık toplarımızı teslim ettik. İnşallah teşkilat olarak Ereğli’de tüm spor kulüplerimizin yanındayız. Sporun gelişmesi noktasında Ereğli AK Parti ilçe teşkilatı olarak elimizden geleni yapacağız. Gördüğünüz gibi Beyçayır stadı geldiğimizde olumsuz durumdaydı yapılan çalışmalar neticesinde zemini yenilendi, ışıklandırması yapıldı, tribünler yenileniyor. İnşallah Ereğli’de sporun gelişmesi noktasında devletimizin çabası daha da artacaktır. Teşkilat olarak da bizde bu noktada elimizden geleni yapacağız. Bugün akşam spor kulüplerimizi ağırladık. Kendileriyle Ereğli’de ki sporun gelişmesi noktasında, sorunların tespiti noktasında birlikte çalışmalar yaptık. İnşallah verimli bir konuşma, görüşme oldu ve burada ki verileri de değerlendirerek çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi.