Alo buyurun, ben Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu Zonguldak ziyaretlerinin ardından programı dâhilinde Ereğli ilçesine geldi. Ereğli protokolü tarafından karşılanan Bakan Kasapoğlu ziyaret ettiği taksi durağında çalan telefonu cevapladı

Siyaset 6.11.2021 00:47:00 0
Alo buyurun, ben Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu Zonguldak ziyaretlerinin ardından programı dâhilinde Ereğli ilçesine geldi. Ereğli protokolü tarafından karşılanan Bakan Kasapoğlu ziyaret ettiği taksi durağında çalan telefonu cevapladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Zonguldak ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinde Ereğli ilçesine geldi. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Protokol üyeleri tarafından çiçekle karşılanan Bakan Kasapoğlu, esnaf ziyaretlerine ilk olarak Murat Taksi durağı ile başladı. Taksi durağında durak esnafı ile sohbet eden Bakan Kasapoğlu, çalan durak telefonunu kendisi açtı. Taksi isteyen müşterinin adresini soran ve kendisinin Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu olduğunu söyledikten sonra adresi not kâğıdına yazarak taksi esnafına verdi. Basın mensuplarının ‘Sizin sesinizi duyunca heyecan yaptımı?’ sorusuna Bakan Kasapoğlu ‘Yok gayet sakindi. Benim Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu olduğuma inandı’ dedi. 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ve beraberindekiler daha sonra esnaf ziyaretlerine devam etti.