Başkan Desteğimiz Oktay'a

Başkan Desteğimiz Oktay'a

GÜNDEM 19.01.2022 17:43:43 0
Başkan Desteğimiz Oktay

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Yücel Oktay, “Hem Esnaf ve Kefalet Kooperatifimizden, hem de Şoförler Odası’ndan ne katkı gerekiyorsa Umum Servis Araçları camiasının yanın da olacağız. Bunun için birçok projemiz var” dedi.
Yücel, beraberinde Esnaf ve Sanatkârlar 32. Bölge Başkanı ve Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatif Başkanı Mehmet Azman ile ilçedeki Umum Servis Araçları Derneği üyeleri ile dernek binasında kahvaltı etkinliğinde buluştu.
DESTEKLERİNİ AÇIKLADILAR
Kalabalık dernek üyesi şoför esnafı ile birlikte yapılan kahvaltının ardından, Kdz. Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Muhammet Başkan, ziyaretin amacına ilişkin; kahvaltıya katılan bazı dernek ve esnaf başkanlarından, “neden Oktay’ı destekleyerek listesinde yer aldıklarına dair açıklamada bulunmalarını talep etti.
Bunun üzerine söz alan Servis aracı sahibi Bedri Özkayacı, Kdz. Ereğli sınırlı sorumlu Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Çetin Çimen, Kandilli dolmuşları Durak Başkanı Fikri Görmüş, Köy dolmuşu (Çaylıoğlu) sahibi Yüksel yaman ve Taksici esnafı Dündar Arıkan; gerekçelerini sıralayarak Yücel Oktay’a desteklerini açıkladılar.
OKTAY: PROJELERİMİZLE GELİYORUZ
Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Yücel Oktay da bunun üzerine yaptığı konuşmada, yaşanan Koronavirüs (Covid-19) Pandemi sürecinde en çok zararı gören esnaf kesimleri arasında Servis esnafı olduğuna dikkat çekti.
Aynı zamanda Kdz. Ereğli Esnaf ve sanatkarlar Kredi ve kefalet Kooperatifi’nde Marahhas Üye olarak görevine devam ettiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:
“Esnaf Odası olarak da biz de size gereken desteği verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Şimdi yeni bir yola çıktık. Oda seçimini aldığımız taktirde elimizden gelen başka ne katkı varsa Muhammet Başkanım ile birlikte Hem Esnaf ve Kefalet Kooperatifimizden, hem de Şoförler Odası’ndan ne katkı gerekiyorsa Umumi Servis Araçları camiasının yanın da olacağız. Bunun için birçok projemiz var. Bunlardan bir ide büyük bir akaryakıt firması ile anlaşarak, halen yüzde 5 verdikleri indirimi 8 ile 10’a çıkarmayı planlıyoruz. Bir sigorta şirketi ile anlaşma yapacağız ve Oda üyelerimize indirimli sigorta imkânı sağlayacağız. Bu vesileyle, başta Sayın Başkanımız olmak üzere destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.”
MEHMET AZMAN
Esnaf ve Sanatkârlar 32. Bölge Başkanı ve Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatif Başkanı Mehmet Azman’da, Aynı Zamanda Esnaf Odaları Genel merkez Denetim Kurulu üyesi olduğunu hatırlatarak, kooperatif üyelerine her türlü desteği verdiklerini söyledi.
Üyelere desteklerinin bundan sonra da devam edeceğine dikkat çeken Azman, şöyle dedi:
“Şu anda Bölgenin en büyük kooperatifiyiz. Genel Merkezimizden de her türlü desteği alıyoruz. Bunu da Ereğli esnafına yansıtıyoruz. Şu ana kadar Kooperatifimize gelip, kredi alamadan dönen bir arkadaşımız dahi yok. Mutlaka bir çözüm yolu buluyoruz. Sizler bir buçuk yıldır kontak açamadınız. Yücel arkadaşımızın Şoförler Odası Başkanlığını kazanması halinde bazı projelerimiz var. Örneğin tır ve halk otobüsü gibi büyük araçları çekebilecek bir kayar çekici alacağız. Bu hizmetten yararlanmak için ise Başkan arandığında bir başka kişiye yönlendirme yapılmadan direk olarak çekici söz konusu hizmeti verecek. Ben de Kooperatif Başkanı olarak her zaman yanınızda olacağım. Belediye yada Milli Emlak veya Erdemir’den 1500 metrekare yer talebinde bulunacağız. Bu alan şoför esnafımızın olacak. Bu alana federasyon ve işadamlarının yardımı ile 4 katlı bina yapmayı hedefliyoruz. Bu anlamda ben de önünüze geçeceğim, çağırdığınız her yere gideceğim. İnşallah bu çalışmalarımızın altından kalkacağız.”
BAŞKAN: DESTEĞİMİZ OKTAY’A…
Ereğli Umumi Servis Araçları Dernek Başkanı Muhammet Başkan’da, yapılan konuşmaların ardından, Dernek olarak Kdz. Ereğli şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Yücel Oktay’ın yanında olacaklarını ve destek vereceklerini açıklayarak, “Allah yolunuzu açık etsin, İnşallah hayırlı uğurlu olur” dedi.
Katılan üyelerin sorularının da cevaplandığı toplantı, dernek binası önünde birlikte çektirilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.