BAŞKAN ADAYI SEZER KEPEZDE KÜKREDİ!

Trafik ve Otopark Problemleri için çözüm önerilerini sıralayan Sezer, “Kaybedecek 5 Yılımız Yok!” Makamda oturan değil, sahada çalışan başkan olacağım.” dedi.

GÜNDEM 4.03.2024 01:45:00 0
BAŞKAN ADAYI SEZER KEPEZDE KÜKREDİ!

BAŞKAN ADAYI SEZER KEPEZDE KÜKREDİ! 


Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Kepez Seçim Bürosu açılışında yaptığı konuşmada, Halk Ekmek Satış Noktaları açacaklarını belirterek 5 TL’ye vatandaşın ekmek alabileceğini, 5 ton suyun her haneye ücretsiz verileceğini, Belediye Sosyal Tesisleri’nde çayın 2,5 TL’den satılacağını vaad etti. 


Kent Meydanı, Stadyum, Belediye Konservatuarı, Yaşlılara Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Projelerini de açıklayan Ak Parti Belediye Başkanı İbrahim Sezer, imar revizyonunu çıkar ve menfaat guruplarına göre değil, vatandaşın ihtiyaçlarına göre yapacaklarının altını çizdi. 


Trafik ve Otopark Problemleri için çözüm önerilerini sıralayan Sezer, “Kaybedecek 5 Yılımız Yok!” Makamda oturan değil, sahada çalışan başkan olacağım.” dedi.

 

 Ak Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve Belediye Meclis Üyesi Adayları’yla birlikte Kepez Mahallesi’nde seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi. 


Kepezde bu seçimin en kalabalık proğramını yapan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sezer,  bin kişiye  hitap etti. Konuşmasının başında, “ 50-60 kişiyi zor toplayıp, araçlarla kalabalık oluşturanları korkutuyorsun Kepez!, iftira kampanyalarıyla prim yapmak isteyenleri, gerçek adayı gizleyerek, sizleri kandırmak isteyenlerin farkındasın, onları da ürkütüyorsun Kepez!, Şehre verecek bir şeyi kalmayıp, koltuğu bırakmak istemeyenlere sessiz çoğunluğun sesini veriyorsun Kepez!” çıkışıyla rakip adaylara gönderme yaptı. 


KEPEZDE BÜYÜK PROJELERİN BİR KISMINI AÇIKLADI

 

“Kaybedecek 5 yılımız Yok!” sloganının üzerinde duran Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, projelerini açıkladığı konuşmasında, “Herkesin kataloglara koyduğu ve hayata geçiremediği KENT MEYDANI’nı yapmaya geliyoruz. Sel felaketinde büyük hasara uğrayan, mevcut yönetimin yapabilmek için İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nden medet umduğu ve bu yaza yetiştiremeyeceği SAHİLİMİZİ yeni yüzüyle yapmaya geliyoruz. Kdz. Ereğli’ye Spor Bakanlığı imkanlarıyla büyük bir STADYUM kazandırmaya geliyoruz. Kdz.Ereğli’ye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı imkanlarıyla  YAŞLILARA BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ kazandırmak için geliyoruz. Kdz. Ereğli’de gençlerimizin kötü alışkanlıklara bulaşmaması için sosyal ve kültürel etkinliklerini geliştirebilmek için BELEDİYE KONSERVATUARINI yapmaya geliyoruz. Kdz.Ereğli’nin düzgün planlanmaması, sorunlarının hep ötelenmesi nedeniyle bugün kronik hale gelen TRAFİK SORUNUNU çözecek ciddi projeleri hayata geçirmeye geliyoruz. 5 yıldır yapacağız diyerek yapamadıkları, şehrin ve belediyenin kaynaklarını menfaatlerine kullanmak amacıyla her tür haltı yiyen, vatandaşımızın arsasında, toprağında gözü olan çıkar ve menfaat guruplarına hizmet etmek amacıyla hazırlık yapılan İMAR REVİZYONUNU vatandaşlarımızın haklı taleplerini ve menfaatlerini koruyarak yapmak için geliyoruz!” dedi. 


Festivallerin 24.sünü bu yıl yapacaklarını belirten Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, “Evet gençler, Festivallerin 24.sünü en coşkulu şekilde yapmaya geliyoruz.  Ama büyük ödülü bölücülere vermeyeceğiz değil mi? Durun daha bitmedi. Tüm Ulusal Bayramlarda da sizlere konser sözü veriyorum. İbrahim Sezer Sözü! Biliyorsunuz 30 yıldır bodrum kattaki tek olan Kdz. Ereğli Belediyesi Düğün Salonu’nu bizlere reva görenler, bir de kalkmışlar Çağdaş Avrupa Kenti Ereğli diye aklımızla alay ediyorlar! Şimdi bir tanesi Kepez Mahallesi’nde olmak üzere, Belen Yeni Mahalle ve Balı Mahallesi’nde yapacağımız modern ve Ereğli’ye yakışır 3 düğün salonunu ilk 5 yılda tamamlayarak sizlerin hizmetine sunmak için geliyoruz! Ama düğün salonu yaptık diye öyle pahalı kiralarla değil, evlenenlere destek olmak amacıyla çok uygun fiyatlarla sizlere hizmet verecek. İbrahim Sözer Sözü!” diyerek sözlerine devam etti. 


HALK EKMEKTE EKMEK 5 TL, 5 TON SU BEDAVA, ÇAY 2,5 TL 


Kepez Mitinginde sosyal projelerine de değinen Ak Parti Belediye Başkan adayı Sezer, “ Kdz. Ereğli Belediyesi olarak Halk Ekmek Satış Noktaları’nı açıyoruz. Ne diyoruz. Vatandaş 5 TL’ye evine ekmek götürecek diyoruz. Ekmek 5 Lira olacak. Kdz. Ereğli’de insani kullanım hakkını gözeterek, her ay 5 metreküp su bedava olacak. Hem de istisnasız tüm konutlarda uygulanacak. Şimdi sahile Halk Cafe’ye  gidiyorsunuz, Yaşlılar ve Gençler Evi’ne gidiyorsunuz çay fiyatları almış başını gitmiş. Nerde sosyal belediyecilik?  Allah nasip ederse, biz yönetime geldiğimizde belediyenin tüm sosyal tesislerinde çay 2,5 TL’den satılacak. Yani çay belediye sosyal tesislerinde 2,5 lira…KANTİNBONUS vereceğiz! Ne demek kantin Bonus? Evin geliri asgari ücret veya altında olan ailelerin ilk, orta ve lise çağındaki çocuklarının kantin masraflarını Kdz.Ereğli Belediyesi karşılayacak. Yani veli , çocuğum okulda ne yiyecek, ne içecek diye kaygılanmayacak. KIRTASİYE BONUS vereceğiz! Evin geliri asgari ücret veya altında olan ailelerin ilk, orta ve lise çağındaki çocuklarının eğitim- öğretim yılı başındaki tüm kırtasiye masraflarını Kdz. Ereğli Belediyesi karşılamaya devam edecek!” dedi. 


Kepez mitinginde sokak hayvanları için şehrin değişik noktalarına YEMMATİK istasyonları kuracaklarının altını çizen Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Şimdi bizim birde sokak hayvanlarımız var! Onları unuttuk mu? Hayır. Sokak hayvanları için şehrin değişik noktalarına YEMMATİK istasyonları koyacağız. Gezici Veteriner hizmetlerini vereceğimiz MOBİL KABİN ve AMBULANS hizmetlerini devreye sokacağız. Daha bitmedi ama, diğer sosyal projelerimizi de yavaş yavaş açıklamaya devam edeceğiz. Daha önce duymadığınız bu kampanyalarımızı diğer adaylardan da duymaya başlarsanız şaşırmayın! Onlar bizi takip etmeye devam etsinler! “ diyerek gönderme yaptı. 


KEPEZ MAHALLE SORUNLARINA ÇÖZÜMLERİNİ SIRALADI. 


Kepez Mahallesi’nin sorunlarını iyi bildiğini belirten Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Kepezde meydana gelen trafik kazalarına dikkat çekerek, karayolları tarafından 2 yeni kavşağın yapılacağını belirtti. Kepez’e 2 üst geçit sözü de veren İbrahim Sezer, “Cumhuriyet Evlerin oraya 2. Sağlık Ocağı açacaklarını ifade ederken, belediyenin çöp ve çevre temizlik hizmetlerinde Kepez’de yetersiz kaldığının altını çizdi. 


Konuşmaları sırasında sık sık gönderme yapan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sezer, “ Fıstıkdibi’nden Ereğli’yi seyredenler, Kepez’in sokak ve caddelerini unutmuşlar. Cadde ve sokakların temizliği 1 Nisan’dan sonra hergün yapılacak. Kepez’li cadde ve sokaklarında Belediye Temizlik Personelini görmeye alışacak! Yeşiltepe petrolünün olduğu mevki,  yoğun yağışlarda su baskınlarına maruz kalıyor. Bu sorunları biliyorum. İnşallah 31 Marttan sonra, karayolu altındaki menfezi genişleteceğiz. Diğer yandan bu tür risk taşıyan sokak ve caddeler için özel yağmur hatları oluşturacağız. Kepez’de su baskınlarının önüne geçeceğiz. Kepez’de gençlerin spor yapacakları alanlara ihtiyaç olduğunun da farkındayım.

 Yapacağımız imar düzenlemeleriyle hem spor alanları, hem de sosyal alanları, hem de parklar oluşturacağız. Kaybolan yıllar için artık hızlanma zamanı, gece gündüz demeden, durmadan, kayıp yıllarımızı telafi etmemiz lazım. Enerjimle, azmimle makamda oturan değil, sahada çalışan başkan olacağım! Milletvekillerimizle, iktidar gücüyle şehrin eksikliklerini hızla tamamlayacağız. Çünkü,  Kaybedecek 5 Yılımız Yok! Hepinize teşekkür ediyorum, saygı ve sevgilerimi sunarım. Sizleri Allah’a emanet ediyorum. ‘diyerek seçim bürosunun kurdele kesimi yapıldı.