BAŞKAN YANMAZ İLÇEDE ELEKTRİKÇİ ESNAFI İLE BULUŞTU

BAŞKAN YANMAZ ‘DEDİKODULARA KANARAK AKÇAKOCA’NIN GELECEĞİNİ BAŞKALARINA TESLİM ETMEYİN’

GÜNDEM 1.03.2024 00:39:00 0
BAŞKAN YANMAZ İLÇEDE ELEKTRİKÇİ ESNAFI İLE BULUŞTU

BAŞKAN YANMAZ İLÇEDE ELEKTRİKÇİ ESNAFI İLE BULUŞTU


BAŞKAN YANMAZ ‘DEDİKODULARA KANARAK AKÇAKOCA’NIN GELECEĞİNİ BAŞKALARINA TESLİM ETMEYİN’


‘BEN SİZE EFENDİ DEĞİL HİZMETKAR OLMAK İSTİYORUM’


Akçakoca Belediye Başkanı ve MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı M. Okan Yanmaz, ilçede falaiyet gösteren elektrikçi esnafı ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda Yanmaz’ın 5 yıllık görev süresi değerlendirildi. Yanmaz konuşmasında Akçakocalılardan 5 yıl daha görev istediğini dile getirerek ‘Dedikodulara, karalamalara kanıp Akçakoca’nın geleceğini başkasına teslim etmeyin. Ben size efendi değil hizmetkar olmak için buradayım” dedi. 


Akçakoca Belediye Başkanı ve MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı M. Okan Yanmaz seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 5 yıllık görev süresi içinde vatandaşlarla bir arada olan Yanmaz, seçim sürecinde de bu alışkanlığını devam ettirerek her meslek dalından temsilciler, sosyal hayatın her alanından bireylerle toplantılar yapıyor. 


Son olarak Akçakoca’da faaliyet gösteren elektrikçi esnafı ile Esentepe Kahvecisinde bir araya gelen Yanmaz, 5 yıl içinde yaptıklarını anlattı ve değerlendirmelerde bulundu. Esnafların sorduğu soruları da yanıtlayan Yanmaz, gelecek 5 yıllık planlarını anlattığı toplantıda Akçakoca’nın 5 yılına daha talip olduğunu söyledi. Yanmaz, dedikodu ve gıybet yaparak kendisini karalamaya çalışanlara inanılmamasını isteyerek “Sizlerden tek ricam dedikodu ve gıybet yaparak bizi karalamaya çalışan ve göreve gelmek isteyenlere Akçakoca’nın geleceğini teslim etmeyin. İşin aslını öğrenin ve öyle yargılayın. Bu işte particiliği bence ikinci plana atmanızda fayda var. Öyle olmazsa Akçakoca’yı yine yanlış ellere teslim edersiniz. 5 yılda bir belediye başkanı değiştirmekle Akçakoca kıblesini bulamaz. İyi hesap yapın. Sizin akıl terazinize güveniyorum. 2019 yılında şehir meydanında yaptığım konuşma gibi ben sizlerin efendiliğine değil hizmetkarlığınıza talibim. 31 Mart 2024 tarihinde sizin akıl terazisinde baskın gelerek 5 yıl daha hizmet etmekten büyük gurur ve onur duyacağım” dedi. 


Son olarak toplantıya katılan esnaflara teşekkür eden Yanmaz ‘Davetimize icabet edip bizi dinlediğiniz için teşekkür ederim. Akçakocamız için sizin için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ne bacağımızın kırılması, ne ufak, tefek hastalıklar bize engel olmayacak. Bu ilçe benim, sizin yani hepimizin. Hep birlikte bu ilçeyi en iyi şekilde yöneteceğiz ve turizm alanında en iyi seviyeye getireceğiz” şeklinde konuştu.