BBP ekibinden Zonguldak ve Ereğli'de esnaf ziyaretleri... (Foto galeri)

Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak milletvekili adayları, il ve ilçe yönetimiyle birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

POLİTİKA 11.05.2023 02:10:00 0
BBP ekibinden Zonguldak ve Ereğli

Haber merkezi - Büyük Birlik Partisi Zonguldak milletvekili adayları; Op. Dr. Hüseyin Uysal (BBP Genel Başkan yardımcısı ve önceki dönem Kdz. Ereğli Belediye Başkanı), Özcan Özdemir (Bilişimci - iş insanı), Cengiz Konmuş (iş insanı), Cihangir Yağız (iş insanı), BBP İl Başkanı Nihat Şen, İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu, İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Yağcı, İlçe Sekreteri Yunus Akay ile partinin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat sorumluları, Zonguldak ve ilçelerinde seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Esnafların dışında cadde ve sokaklardaki vatandaşların talepleri de dinlenip, not alınıyor. 

9 Mayıs Salı ve 10 Mayıs Çarşamba, Zonguldak merkez ve Ereğli ilçesinde yüzlerce esnaf ziyaret edildi.

BBP, İLK DEFA BARAJ SORUNU OLMADAN SEÇİMLERE GİRECEK

Ziyaretlerde, partinin adayları tanıtıcı bilgi broşürü de dağıtılırken, Büyük Birlik Partisi'nin "Cumhur İttifakı" çatısı altında seçimlere girdiği ve ilk defa baraj sorunu olmadığına vurgu yapılarak, bir oyun bile boşa gitmeyeceği anlatıldı.

Ziyaretlerden olumlu dönüşler alınırken, partinin birinci sıradan Zonguldak milletvekili adayı ve BBP Genel Başkan yardımcısı Operatör Doktor Hüseyin Uysal, Büyük Birlik Partisi'nin Zonguldak'tan bir milletvekili çıkarmasının sürpriz değil normal bir sonuç olacağını belirterek; "Haftalardır sahalardayız. Ereğli, Alaplı, Kozlu, Kilimli, Çaycuma, Devrek, Gökçebey ve Zonguldak merkezde çalışmalarımız oldu. Ziyaretlerimiz çok verimli geçti. Vatandaşlarımızdan büyük bir teveccüh var. Cumhur İttifakı ile birlikte baraj problemimiz yok. Cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, milletvekilliği seçimlerinde de Büyük Birlik Partisi'ne oy desteği istiyoruz. 

Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun yolunda ilerliyoruz. 

Son sözü her zaman olduğu gibi sandıkta vatandaş söyleyecek." değerlendirmelerinde bulundu.