BBP Milletvekili adayı Uysal Çaycuma'da...(Foto galeri)

Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak milletvekili adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal, seçim çalışmalarına Çaycuma ilçesinde seri ziyaretlerle devam etti.

POLİTİKA 4.05.2023 23:57:00 0
BBP Milletvekili adayı Uysal Çaycuma

Haber merkezi -  "Cumhur İttifakı" çatısı altında ilk kez barajsız bir seçime girmeye hazırlanan Büyük Birlik Partisi'nin 1'inci sıra Zonguldak milletvekili adayı, partinin genel başkan yardımcısı ve önceki dönem Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, seçim çalışmalarını Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde sürdürdü.

Ereğli, Alaplı, Kozlu, Kilimli ilçelerinin ardından, 4 Mayıs Perşembe, BBP Zonguldak İl Başkanı Nihat Şen ve BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu ile birlikte Çaycuma ilçesine giden Zonguldak milletvekili adayı Uysal, Organize Sanayi Bölgesi ve sanayi sitesinde yüzlerce işçi ve esnafı ziyaret ederek, taleplerini dinledi, 14 Mayıs seçimleri için destek isteyerek, partinin baraj sorunu olmadığının altını çizdi. 

Çaycuma'daki ziyaretler esnasında bazı esnafların Uysal'ı tanıdığı gözlemlendi. 

Ziyaretlerle ilgili kısa değerlendirmelerde bulunan Milletvekili adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal; "Büyük Birlik Partisi'nin seçim çalışmaları Zonguldak ve ilçelerinde, mahalle ve köylerde tüm hızıyla yürütülmektedir. Sadece işimize odaklandık. Aynı gün bir kaç sahada çalışıyoruz. İl ve ilçe başkanlıkları ile milletvekili adayları seri ziyaretlerle faaliyetlerini sürdürüyor. 20 gün içerisinde, Ereğli, Alaplı, Kozlu, Kilimli, Çaycuma ilçeleri ile birçok köy ve mahallelerde ziyaretler ve halk toplantıları düzenledik. Çalışmalarımıza hız verdik. Mümkün olduğunca fazla yurttaşımıza ulaşmaya gayret ediyoruz. Belediye Başkanlığım dönemimde yaptığım çalışmalar ortadadır. 

4 Mayıs Perşembe günü, Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi ve sanayi sitesinde işçi ve esnaflarımızı ziyaret ettik. Olumlu geri dönüşler aldık. Ben bu yörenin evladıyım. Zonguldak ve tüm ilçelerinde ziyaretlerimiz sürecek. Cumhur İttifakı'yla hareket ettiğimiz için baraj problemimiz yok" dedi.