BBP milletvekili adaylarından Kdz. Ereğli'de esnaf ziyaretleri (Foto galeri)

Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak milletvekili adayları seçim öncesi son ziyaretlerini gerçekleştirdi.

POLİTİKA 12.05.2023 22:36:00 0
BBP milletvekili adaylarından Kdz. Ereğli

Haber merkezi - 14 Mayıs genel seçimlerine "Cumhur İttifakı" çatısı altında barajsız şekilde girecek olan rahmetli (şehit) politikacı Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurduğu, Mustafa Destici'nin genel başkanı olduğu, 1'inci sıra Zonguldak milletvekili adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal'ın genel başkan yardımcılığı görevini yürüttüğü, Büyük Birlik Partisi'nin Zonguldak milletvekili adayları, son 1 ayda Zonguldak ve 7 ilçesinde yoğun bir çalışma temposu yakalayarak, binlerce vatandaşa ulaştı.

EREĞLİ MERKEZDE SON ZİYARETLER...
BBP Zonguldak milletvekili adayları; Önceki dönem Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve BBP Genel Başkan yardımcısı Op. Dr. Hüseyin Uysal, bilişimci iş insanı Özcan Özdemir, iş insan Cengiz Konmuş ve iş insanı Cihangir Yağız, BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu, İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Yağcı, İlçe Sekreteri Yunus Akay ve partinin eski ilçe başkanı Nizamettin Halıcıoğlu, 11 Mayıs Perşembe Müftü Mahallesi Erdemir caddesi boyunca birçok esnaf ziyaret edilerek talepler dinlendi, gerekli notlar alındı ve milletvekilliği seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'ne, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a oy istendi. 

“BÜYÜK TEVECCÜH GÖRDÜK”

Partinin birinci sıradan milletvekili adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal, 13 Nisan'da Karadeniz Ereğli ilçesinde esnaf ziyaretleriyle başlayan ziyaretlerin Alaplı, Kozlu, Kilimli, Çaycuma, Devrek, Gökçebey ve Zonguldak merkezde, il ve ilçe yönetimleriyle birlikte 12 Mayıs Cuma'ya kadar sürdürüldüğünü söyledi.

Ereğli ve Alaplı köylerinde, halk toplantıları da düzenlendiğini hatırlatarak, Milletvekili adayı Uysal, büyük bir teveccühle karşılandıklarını kaydederek; "Partimiz ilk defa barajsız şekilde seçimlere giriyor. Zonguldak ili, Ereğli, Alaplı, Kozlu, Kilimli, Çaycuma, Devrek ve Gökçebey ilçelerinde, mahallelerinde, köylerinde on binlerce vatandaşımıza ulaştık. İl ve ilçe başkanlarımızla birlikte özverili çalışmalar gerçekleştirdik. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bir ay boyunca ziyaretlerimizden olumlu sonuçlar aldık.

Ayrıca, sizin aracılığınızla tüm vatandaşlarımıza, teveccühlerinden dolayı bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Son süzü sandıkta vatandaşlarımız söyleyecek" dedi.