BBP yeni haftaya da hızlı başladı (Foto galeri)

Genel seçimler için son viraja girilirken, Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak milletvekili adayları, ilçe ve beldelerde ziyaret programlarına devam ediyor.

POLİTİKA 8.05.2023 23:57:00 0
BBP yeni haftaya da hızlı başladı (Foto galeri)

Büyük Birlik ekibi bu kez Devrek'e çıkarma yaptı!

Haber merkezi - "Cumhur İttifakı " çatısı altında seçimlere barajsız şekilde girmeye hazırlanan Büyük Birlik Partisi'nin Zonguldak milletvekili adayları şimdiye kadar; Ereğli, Alaplı, Kozlu, Kilimli, Çaycuma, Devrek, Gökçebey ve Zonguldak'ta binlerce vatandaşa ulaşarak taleplerini dinledi. Ayrıca, köylerde halk toplantıları düzenlendi. Binlerce seçmene ulaşıldı...

Büyük Birlik Partisi  Zonguldak milletvekili adayları; BBP Genel Başkan yardımcısı (önceki dönem Kdz. Ereğli Belediye Başkanı) Op. Dr. Hüseyin Uysal (1'inci sıra adayı), bilişimci iş insanı Özcan Özdemir (2'nci sıra adayı), iş insanı Cengiz Konmuş (3'üncü sıra adayı), iş insanı Cihangir Yağız (5'inci sıra adayı), il ve ilçe yönetimleriyle birlikte yeni haftanın ilk günü, Zonguldak'ın Devrek ilçesi, Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesi, Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı beldesi ve Zonguldak'ın merkez ilçesine bağlı Karaman beldesinde, çarşı, sanayi sitesi ve pazar yeri esnafları ziyaret edildi. 

8 Mayıs Pazartesi sabah saatlerinde başlayan ziyaret programı akşam saatlerine kadar farklı yerlerde sürdürüldü ve gün içinde yüzlerce vatandaşa ulaşıldı.

Devrek ilçesi ve beldelerde gerçekleştirilen ziyaretlere, 4 milletvekili adayının yanı sıra, partinin Zonguldak il başkanlığı, Kilimli ve Kdz. Ereğli ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de destek verdi.

Diğer yandan, Kozlu, Ereğli ve Alaplı ilçelerinde de gönüllü ekiplerin yeni haftanın ilk günü de çalışmalarını çeşitli mahalle ve köylerde devam ettirdiği öğrenildi.

Büyük Birlik Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Zonguldak ve ilçelerindeki faaliyetlerin 13 Mayıs Cumartesi'ye kadar süreceği kaydedildi.