BBP'nin bu seferki adresleri Gökçebey ve Çaycuma... (Foto galeri)

14 Mayıs genel seçimleri için geri sayım sürerken, Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak milletvekili adayları da, parti yönetimleriyle birlikte Zonguldak ve ilçelerinde seçim çalışmalarına hız verdi.

POLİTİKA 6.05.2023 00:49:00 0
BBP

Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak milletvekili adayları da, parti yönetimleriyle birlikte Zonguldak ve ilçelerinde seçim çalışmalarına hız verdi. Büyük Birlik ekibi haftanın son günü, Gökçebey ve Çaycuma ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Haber merkezi - Büyük Birlik Partisi 1. sıra Zonguldak milletvekili adayı, partinin genel başkan yardımcısı ve önceki dönem Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, Zonguldak milletvekili adayı bilişimci -  iş insanı Özcan Özdemir, Zonguldak milletvekili adayı iş insanı Cihangir Yağız, BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu, ilçe başkan yardımcısı Gökhan Yağcı, ilçe sekreteri Yunus Akay, BBP Kdz Ereğli İlçe Teşkilatı'nın yönetim kurulu üyesi ve mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı Sezgin Arslan ile BBP Kdz. Ereğli eski başkanı Nizamettin Halıcıoğlu, 5 Mayıs Cuma, önce Gökçebey ilçesinde kapalı pazar yeri, köylü pazarı ve esnaf ziyaretinde bulunarak destek istediler.

Gökçebey ilçesinde sabah saatlerinden öğlen saatlerine kadar pazar ve ilçe esnafı ziyaret edildikten sonra Çaycuma ilçesine geçildi. Çaycuma Şehit Kerim Keçeci kapalı pazaryeri, köylü pazarı ve yeni sanayi sitesinde (küçük ve büyük sanayi sitesi) ziyaretler gerçekleştirilerek, talepler dinlendi, seçimler için oy desteği istendi.

Çaycuma'da, öğlen saatlerinde başlayan ziyaretler akşam saatlerine kadar sürdü. Her iki ilçede de toplam yüzlerce esnaf ve pazar esnafı ziyaret edildi. 

"Cumhur İttifakı" çatısı altında seçimlere giren Büyük Birlik Partisi'nin baraj sorunu olmadığına dikkat çekilerek, Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Recep Tayyip Erdoğan'a, milletvekilliği seçiminde de Büyük Birlik Partisi'ne oy verilmesi istendi.

Ziyaretlerin olumlu geçtiği belirtilirken, parti yönetimi önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de programlara ara verilmeden devam edeceğini kaydettiler.