BELGELERLE CEVAP VERDİ

“Yanmaz, hem belediyeye gelir sağladı hem çocuklara büyük bir park kazandırdı”

GÜNDEM 28.03.2024 04:52:00 0
BELGELERLE CEVAP VERDİ

BELGELERLE CEVAP VERDİ


250 M2 ALANI 1145 M2 OLARAK KAZANDIRDI 


ALGI HABERİ  ELİNDE PATLADI 


“Yanmaz, hem belediyeye gelir sağladı hem çocuklara büyük bir park kazandırdı”


Akçakoca Belediye Başkanı ve MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı M.Okan Yanmaz, ilçede seçime kısa bir süre kala hakkında ortaya atılan iddialara belgeleri ile cevap vermeye devam ediyor. Son olarak Yukarı Mahalle’de bir parselin usulsüz satıldığı iddialarına cevap veren Yanmaz, mevcut parkın küçük ve trafik açısından güvensiz olduğu için yeni ve daha büyük bir park kazandırdıklarını söyledi. 


31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Başkan Yanmaz hakkında ortaya çeşitli iddialar atıyorlar. Yanmaz ise tüm bu iddialara belgeleri ile cevap vererek iddiaları tek tek çürütmeye devam ediyor. 


İŞTE ALGILARA VERİLEN CEVAP 


Son olarak Başkan Yanmaz, Yukarı Mahalle’de Yukarı Mahallede yaklaşık 250,00 metrekarelik alanda kavşak kenarında kurulu eski park, artan nüfus ve yetersiz alanı nedeniyle bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalmış ve yoğun trafik nedeniyle de tehlike oluşturmaya başlamıştır. Benim tavsiyem ile Akçakoca Belediye Meclisimiz tarafından alınan kararla aynı bölgede “Ayrık Nizam 3 Kat Konut Alanı” olarak imarlı, toplam yüzölçümü 1145,00 metrekare alanındaki iki adet parselin “PARK ALANI” olarak düzenlenmesi şeklinde plan değişikliği yapılmış ve belediyemize kazandırılmıştır. Yapılan bu plan değişikliği sonrasında eski park alanı mevcut yerinden kaldırılarak belediyemize kazandırılan 1145,00 metrekare yüzölçümlü bu alan üzerinde proje geliştirilerek eğlence, dinlenme, spor ve piknik gibi ihtiyaçların karşılanabileceği park düzenlemesi yapılarak taşınmıştır. 


DAHA KONFORLU PARK ALANI 


5 KAT DAHA BÜYÜK 


Ayrıca, bir futbol sahası, aileler için spor aletleri ve yeşil alanları bulunan, ebeveynlerin de konforlu vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için düzenlenmiştir. Bu park alanı, üzeri açık ve kapalı oturma alanları ile eski park alanına oranla 5 kat daha büyük bir alan ile yalnızca çocuklara değil ailelerine de hizmet veren daha kapsamlı ve büyütülmüş bir şekilde revize edilmiştir. Futbol sahası şu anda faaliyet vermekte olup oyun gruplarının da kurulacağı zemin, belediyemiz imkanları ile hazırlanmıştır. Bağışçı Optimal Proje Yönetimi İnş. San. Tic. Ltd. Şti. ile yapılan protokol kapsamında oyun grupları yapımı tamamlanarak belediyemize teslim edilecektir” dedi.