BEN SEBZECİ KADİR POSBIYIK’IN OĞLU HALİL POSBIYIK’IM

BEN SEBZECİ KADİR POSBIYIK’IN OĞLU HALİL POSBIYIK’IM

GÜNDEM 28.03.2024 19:13:00 0
BEN SEBZECİ KADİR POSBIYIK’IN OĞLU HALİL POSBIYIK’IM

BEN SEBZECİ KADİR POSBIYIK’IN OĞLU HALİL POSBIYIK’IM

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında çarşı içi esnafı ile pazaryeri esnafıyla bir araya geldi, değerlendirmelerde bulundu.

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, beraberinde eşi Kadın Gücü Koopretifi Başkanı Neriman Posbıyık, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve eşleriyle beraber seçim gezilerine çarşı içi ve pazaryerinde esnaf gezileriyle devam etti.

Çarşı ve Pazaryeri esnafını ziyaret eden Başkan Posbıyık vatandaşlarla sohbet ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

Başkan Posbıyık daha sonra Pazaryeri’nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet toplantısında bir araya geldi, duygusal anlar yaşadı.

ÇOCUKLUĞUMUZ PAZARYERİNDE GEÇTİ

“Pazaryerine geldiğim zaman duygulanıyorum.” diyen Başkan Posbıyık şunları söyledi: “Benim de hayatımın büyük bir bölümü buralarda geçti. Çocukluk çağlarımda bizim de dükkanımız vardı. Aynı zamanda burada açık pazar vardı. Çocukluğum burada geçti. Sizin aranızdan geldim. Tabiki bir takım sıkıntılar problemler. Rahmetli annem babam beni okutmak için büyük sıkıntı çektiğini biliyorum. Allah razı olsun. Hiç unutamadığım hatıralarım var.  

 

DUYGULANIYORUM. ANILARIM TAZELENİYOR 

Şimdi sünnet törenlerimizde bisiklet dağıtıyoruz çocuklarımız için. Biz bisiklet alamazdık.  Bisiklet tamir yerinde çalışırdım, 15-20 dakika bisiklete binmeme izin verirlerdi. Çok mutlu olurdum. Burada kasaplarından, sebzecilere, manifaturacılara çok büyük anılırım var.

 

BEN HEP O  AYNI HALİL POSBIYIK’IM

Ben hep aynı Halil Posbıyık’ım, rütbe aldıkça mütevazi olmaya çalıştım.   Dostluklarımı hiç kaybetmedim. Aynı şartlardan geçtiğim için hep mütevazi olmaya çalıştım. Çok hatıralarım var.  Çay içerdik. Dondurma alırdık. Satış yapardık.  Adaylığımızı tekrar koyduk. Bu konuda mecbur hissettim kendimi çünkü kentte kargaşa olacağını hissettim. 2014-2019 yılında yaşadığımız sıkıntılar ortada. Ben desteğinizi bekliyorum. Ereğli için desteğinizi bekliyorum.”