BİZ GENEL MERKEZE DAVET EDİLDİK!
CHP İL BAŞKANI DEVRİM DURAL, "KDZ.EREĞLİ İLÇE BAŞKANI ALİ KOCAMANOĞLU İLE BİRLİKTE GENEL MERKEZE DAVET EDİLDİK" DEDİ
CHP ZONGULDAK HEYETİ, GENEL MERKEZ ZİYARETİNİ DEĞERLENDİRDİ: “MART MİTİNGİNE GÜÇLÜ DESTEK VERİLECEK”
CHP Zonguldak heyeti, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz ve Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, CHP Genel Merkezi'ne gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu. Ziyaretin detaylarını paylaşan Dural, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan yardımcılarıyla gerçekleştirdikleri verimli görüşmelerin ardından, parti içindeki güçlü birlikteliği vurguladı.
"GENEL MERKEZİMİZ BİZİM EVİMİZ"
Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Dural, "Dün Sayın Genel Başkanımızı ziyaret ettik, aynı zamanda grup toplantısına katıldık ve Genel Başkan yardımcılarımızla da görüşme fırsatı bulduk. Ali Kocamanoğlu ve ben, Genel Merkez'e davetli olduğumuz için burada gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. Genel Merkez bizim evimiz, her zaman güçlü bir şekilde destek ve dayanışma içinde çalışıyoruz" dedi.
"MART MİTİNGİNE GÜÇLÜ DESTEK"
Dural, 23 Mart tarihinde düzenlenecek olan miting hakkında da önemli bir açıklama yaptı. "Cumhuriyet Halk Partisi olarak, 23 Mart'ta yapılacak olan bu büyük mitinge tüm örgütlerimiz ve belediyelerimizle güçlü bir destek vereceğimizi şimdiden belirtmek isterim" diye konuşarak, partinin mitinge hazırlıklarının başladığını vurguladı.
GÜÇLÜ BİR PARTİ İÇİ BİRLİKTELİK
Ziyaret sırasında CHP Genel Başkan Yardımcıları ve diğer üst düzey parti yetkililerinin desteğini aldıklarını belirten Dural, "Bu birliktelik, partimizin Zonguldak'taki gücünü ve kararlılığını daha da pekiştirecektir" diyerek, yerel seçimlere yönelik hazırlıklarda parti içindeki uyumun önemine dikkat çekti.
Zonguldak heyetinin Genel Merkez ziyareti, parti içindeki güçlü iletişim ve destek ağının bir göstergesi olarak öne çıkarken, Mart ayında yapılacak miting için de büyük bir hazırlık süreci başlatıldı.