BOZKURT: 2022’İN EN İYİ ŞEKİLDE GEÇMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

BOZKURT: “2022’İN EN İYİ ŞEKİLDE GEÇMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

GÜNDEM 30.12.2021 17:26:00 0
BOZKURT: 2022’İN EN İYİ ŞEKİLDE GEÇMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

BOZKURT: “2022’İN EN İYİ ŞEKİLDE GEÇMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt; müspet ve menfi gelişmeleriyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2021’in geride kaldığını söyledi. Yeni umut ve beklentilerle 2022 yılına girileceğini ifade eden Bozkurt; yeni yılın tüm insanlığa, barış, huzur ve refah getirmesini diledi.
2021’in dünya ve Türkiye açısından zor bir yıl olduğunun kabul edilmesi gerektiğine dikkat çeken Bozkurt, yayımladığı yeni yıl mesajında şunları kaydetti:
“2021 yılı bölgemizde yaşanan olumsuzluklara ve toplumsal barışımızı bozma teşebbüslerine rağmen; birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, ülkemiz genelinde eğitim, sağlık, ulaşım ve diğer alanlarda önemli yatırım ve projelerin hayata geçirildiği bir yıl oldu.
Her ne kadar tüm dünyada görülen Koronavirüs salgını ve ülkemizde yaşanan doğal afetler dolayısıyla 2021 yılından kalan bir karamsarlık ortamı oluşsa da 2022 yılından umut ve beklentilerimizi canlı tutarak, Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyişimizi sürdürüyoruz. 2021 yılı içerisinde gerek enerji alanında, gerekse savunma sanayi alanında atılan yerli ve milli teknoloji hamleleri bu ilerleyişin en somut örnekleridir.
Bizler de bu doğrultuda ilçemizde, hizmet sunmakla mükellef olduğumuz vatandaşlarımızın memnuniyetini esas alan bir anlayış içerisinde, kamu kurum ve kuruluşlarımız, yerel yönetimlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız ve ilçemizin diğer dinamikleri ile birlikte; birlik, beraberlik ve koordinasyon içerisinde, 2022 yılının şehrimizde en iyi şekilde geçmesi için zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; şehit ailelerimiz ve yakınları ile gazilerimiz başta olmak üzere; saygıdeğer hemşehrilerimiz ve milletimizin her ferdinin yeni yılını kutluyor, 2022 yılının ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”