BOZKURT'TAN YENİ YASAMA DÖNEMİ MESAJI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet BOZKURT TBMM’nin yeni yasama dönemine ilişkin olarak bir mesaj yayımladı.

Siyaset 1.10.2023 02:20:00 0
BOZKURT

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet BOZKURT TBMM’nin yeni yasama dönemine ilişkin olarak bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet BOZKURT’un açıklaması şu şekilde; “TBMM’de 28. Dönem 2. Yasama yılı çalışmalarımıza 1 Ekim 2023 tarihi itibariyle başlayacağız. Demokrasinin kalbinin attığı bu çatı altında tüm meselelerin ele alındığı Meclis’imizde, ülkemizin sorunlarını konuşmaya, tartışmaya ve çözüm üretmeye devam edeceğiz.

 

”Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir." şiarından hiçbir şekilde uzaklaşmayan TBMM’nin tüm vatandaşlarımızı ilgilendiren ihtiyaç, beklenti ve taleplerine yönelik çözüm üreten bir yasama döneminin olması için tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Attığımız her adımda milli iradeye hesap vermek mecburiyetinde olduğumuz bilinciyle hareket edecek, bugüne kadar milletimiz ve ülkemizin menfaatlerine yönelik olarak her sorunun üstesinden geldiğimiz gibi, bundan sonra da aynı yöntem ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürecek ve başarılara imza atmaya devam edeceğiz.

 

Ülkemizin ve milletimizin geleceği için heyecanımızı, hedeflerimizi, projelerimizi ve enerjimizi yeni yasama döneminin de de aynı azim ve kararlılıkla sürdürecek, demokrasimizi güçlendirmek, ekonomimizi büyütmek, milletimizi refaha ve huzura kavuşturmak için TBMM çatısı altında Milli dayanışmayla sorunların çözümü için gayret edeceğiz.