“Büyük Birlik” büyük bir özveriyle sahada...(Foto galeri)

Büyük Birlik Partisi Zonguldak milletvekili adayları, il ve ilçe başkanlıklarıyla birlikte özverili çalışmalarına dört bir yandan devam ediyor.

POLİTİKA 8.05.2023 02:38:00 0
“Büyük Birlik” büyük bir özveriyle sahada...(Foto galeri)

Haber merkezi – 14 Mayıs genel seçimleri için son viraja girilirken, milletvekili adayları da Zonguldak ve ilçelerinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak milletvekili adayları; BBP Genel Başkan yardımcısı ve önceki dönem Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal (1’inci sıra), bilişimci- iş insanı Özcan Özdemir (2’nci sıra), iş insanı Cengiz Konmuş (3’üncü sıra), iş insanı Cihangir Yağız (5’inci sıra), il ve ilçe başkanlıklarıyla birlikte, Ereğli, Alaplı, Kozlu, Kilimli, Çaycuma, Gökçebey ve Zonguldak’ta esnaf ziyaretleri ve halk toplantıları düzenleyerek, vatandaşların taleplerini dinleyip, not alıyorlar.

Büyük Birlik ekibinin hafta içi devam eden yoğun çalışma programı hafta sonu da hız kesmeden devam etti. 6 Mayıs Cumartesi sabah saatlerinde başlayan çalışmalar akşam saatlerine kadar yoğun şekilde sürdürüldü.

BARAJ YOK…
Büyük Birlik Partisi Zonguldak milletvekili adayları Op. Dr. Hüseyin Uysal, Cengiz Konmuş, Zonguldak merkezde esnafları ziyaret etti. Ziyaret programında, partinin il ve ilçe yöneticileri de yer aldı. Ziyaretlerin verimli geçtiği gözlemlendi.  

Partinin 1. sıradan Zonguldak milletvekili adayı aynı zamanda BBP Genel Başkan yardımcısı Op. Dr. Hüseyin Uysal, Büyük Birlik Partisi’nin “Cumhur İttifakı” ile hareket ettiğini belirterek, 14 Mayıs seçimlerinde baraj sorunu olmadığına dikkat çekti.

Öte yandan, 6 Mayıs Cumartesi, partinin Ereğli, Kozlu ve Kilimli ekibi de, il ve ilçe başkanlarıyla, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte pazar ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Ayrıca, Karadeniz Ereğli ve Alaplı ilçelerinde, partinin gönüllü grupları tarafından çalışmalar yürütüldü.

Büyük Birlik Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanlığı tarafından, önümüzdeki son günlerde, Zonguldak ve ilçelerinde ziyaret çalışmalarının yoğun şekilde sürdürüleceğini kaydedildi.