"Büyük Birlik" ekibi Soğuksu'da 'sıcak' rüzgâr estirdi (Foto galeri)

Büyük Birlik Partisi Zonguldak milletvekili adayları, Ereğli ve Zonguldak bölgesinde il ve ilçe yönetimleriyle birlikte seçim çalışmalarına devam ederek, vatandaşların taleplerini tek tek not alıyor.

POLİTİKA 4.05.2023 00:18:00 0


Haber merkezi -  Büyük Birlik Partisi (BBP) 1. sıra Zonguldak milletvekili adayı, aynı zamanda partinin Genel Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op.Dr. Hüseyin Uysal, 3. sıra Zonguldak milletvekili adayı, iş insanı Cengiz Konmuş, Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Mehmet Terzi, partinin il yönetiminden (Milletvekili aday adayı idi) Mehmet Sabri Bahşi, BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu ile birlikte, 3 Mayıs Çarşamba, Soğuksu'da, pazar ve semt esnafıyla, Acılık Sanayi Sitesi'ni ziyaret ettiler.

İçerisinde 6 mahallenin yer aldığı Zonguldak'ın Soğuksu semtinde, sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar pazar esnafı, mahallelerdeki esnaflar ve Acılık Küçük Sanayi sitesinde yüzlerce esnaf ziyaret edilerek, 14  Mayıs Genel seçimleri için destek istendi.

"CUMHUR İTTİFAKI" BARAJ PROBLEMİ YOK…

Partinin birinci sıradan Zonguldak milletvekili adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal, "Cumhur İttifakı" içerisinde yer aldıklarını hatırlatarak, baraj sorununu olmadığını, hiç bir oyun boşa gitmeyeceğine dikkat çekti.

Saat 11.oo'da başlayan ziyaretler 17.oo'da tamamlandı.

Öte yandan diğer milletvekili adayları, Özcan Özdemir ve Cihangir Yağız'da, Kdz. Ereğli'de, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Parti yönetimi, önümüzdeki günlerde, Zonguldak merkez ve 7 ilçesinde ziyaretlerin süreceğini kaydettiler.

 

 - (Galerideki fotoğrafları üzerine tek tıklamayla - dokunmayla büyütebilirsiniz ) -