"Büyük Birlik" Kandilli'de... (Foto galeri)

Büyük Birlik Partisi Zonguldak milletvekili adayları, ilçe yönetim kurulu ile seçim çalışmalarını Kandilli beldesinde sürdürdü.

POLİTİKA 5.05.2023 00:53:00 0

Haber merkezi -  Büyük Birlik Partisi (BBP) seçim çalışmalarına hız verdi. İlçelerde, beldelerde, köylerde ve mahallelerde seri ziyaretler gerçekleştiriliyor.

BBP Zonguldak milletvekili adayları; Bilişimci iş insanı Özcan Özdemir, iş insanı Cihangir Yağız, Karadeniz Ereğli ilçe başkan yardımcısı Gökhan Yağcı, ilçe sekreteri Yunus Akay ve BBP Kdz. Ereğli eski ilçe başkanı Nizamettin Halıcıoğlu, 4 Mayıs Perşembe Kdz. Ereğli'nin Kandilli beldesinde çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Esnaflar ve kahveler ziyaret edilerek, "Cumhur İttifakı" çatısı altında faaliyet gösteren, Büyük Birlik Partisi'nin baraj sorunu olmadığına dikkat çekildi. Vatandaşların talepleri ve sıkıntıları milletvekili adayları ve parti yönetim kurulu üyeleri tarafından not alındı.

Ayrıca, maden sendikası da ziyaret edildi.

Diğer yandan, partinin 1'inci sıradan Zonguldak milletvekili adayı, genel başkan yardımcısı ve önceki dönem Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu ve BBP Zonguldak İl Başkanı Nihat Şen'le birlikte, Çaycuma ilçesinde, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve sanayi sitesinde yüzlerce esnaf ve işçi ziyaret edildi.

Milletvekili adayları ve partinin il-ilçe yönetimi Zonguldak ve 7 ilçesinde ziyaretlerin devam edeceğini kaydettiler.