EREĞLİ'DE AHDE VEFA GECESİ:
ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERİNE ONUR GECESİ
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından unutulmaz bir veda gecesi düzenlendi. Tayin ve emeklilik sebebiyle görevlerinden ayrılan personellere, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edilip, onurlandırıldı.
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN İLGİSİ BÜYÜKTÜ
Gecede, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Yardımcıları Mehmet Pınar, Necmettin Aşçi ve Mehmet Ali Deniz’in yanı sıra, Öz Orman İş Zonguldak Bölge Başkanı Levent Işıktaş, Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürü ve diğer yetkililer de hazır bulundu. Tayini çıkan ve emekli olan personeller, aileleriyle birlikte geceye katılım sağladı ve duygusal anlar yaşandı.
HİZMETLERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ
Gecede, tayin ve emekli olan personellere hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi. Bu anlamlı ödüller, katılımcılar tarafından büyük bir takdirle karşılandı. Her biri, yıllarca süren özverili çalışmalarının ardından, onurlandırılmanın gururunu yaşadı.
EREĞLİ’DE AHDE VEFA GELENEĞİ DEVAM EDİYOR
Ereğli'deki Orman İşletme Müdürlüğü'nün düzenlediği bu veda gecesi, hem çalışanlar hem de katılımcılar için unutulmaz bir anı olarak hafızalarda kaldı. Ahde vefa anlayışı çerçevesinde yapılan bu etkinlik, hem kurum içi dayanışmayı pekiştirdi hem de emekli olan ya da tayinle ayrılan personellere olan saygıyı bir kez daha gözler önüne serdi.
Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü, bu gibi anlamlı gecelerle çalışanlarının emeklerine olan saygısını göstermeye devam ediyor.