Final ziyareti: Ormanlı - Cuma (Foto galeri)

Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak milletvekili adayları, bir aydır çok yoğun şekilde süren seri ziyaretlerini Ormanlı beldesiyle noktaladı.

POLİTİKA 13.05.2023 03:05:00 0
Final ziyareti: Ormanlı - Cuma (Foto galeri)

Haber merkezi - 14 Mayıs genel seçimlerine "Cumhur İttifakı" ile baraj problemi olmadan girmeye hazırlanan Büyük Birlik Partisi'nin Zonguldak milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini tamamladı.

Partinin birinci sıra Zonguldak milletvekili adayı, aynı zamanda Genel Başkan yardımcısı ve önceki dönem Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, ikinci sıra milletvekili adayı bilişimci - iş insanı Özcan Özdemir, beşinci sıra milletvekili adayı iş insanı Cihangir Yağız, BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, 12 Mayıs Cuma, Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesinde pazar yeri ve belde esnafını ziyaret ederek, oy desteği istediler.   Saatlerce süren ziyaretler kapsamında, esnafların ve belde halkının talepleri dinlenerek, Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan'a, milletvekilliği seçimleri için de hilâl ve gül simgeli Büyük Birlik Partisi'ne oy istendi. 

BBP ekibine karşı Ormanlılıların teveccühlü olduğu gözlemlendi. 

Büyük Birlik Partisi, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanlığı yetkilileri, 1 aydır içinde; Ereğli, Alaplı, Kozlu, Kilimli, Çaycuma, Devrek, Gökçebey ilçeleri ile Zonguldak merkezde gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında binlerce vatandaşa ulaşıldığını ve genel olarak çok verimli bir çalışma yürütüldüğünü kaydettiler. Diğer yandan Ereğli ve Alaplı'nın birçok köyünde halk toplantıları düzenlendi.

Ziyaretlerde, milletvekili adaylarının yanı sıra il ve ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve partinin gençlik kanadı olarak bilinen Alperen ocaklarındaki gençlerde yer aldı.    

Büyük Birlik Partisi Zonguldak milletvekili adayları, partinin şehit lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ilkeleri doğrultusunda, Mustafa Destici'nin genel başkanlığıyla asla taviz verilmeden ilerlediklerinin altını çizerek, seçim çalışmaları kapsamında emeği geçen tüm partililere ve ayrıca, teveccühlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara bir kez daha teşekkürlerini sundular. 

MUHTAR ARSLAN'A ZİYARET

Büyük Birlik Partisi Zonguldak milletvekili adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal, Ormanlı beldesi dönüşü Elmatepe Mahallesi Muhtarı Muammer Arslan'ı ziyaret etti.

Yaklaşık yarım saat süren ziyarette, güncel konular üzerinde sohbet edildi. 

Muhtar Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu. 

Ziyaret, fotoğraf çekimiyle sona erdi.