GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN HASTALARA DESTEK HİZMETİ SÜRÜYOR

Akçakoca Belediyesine bağlı hasta nakil ambulansları hastalara destek olmayı aralıksız sürdürüyor.

Sağlık 6.11.2023 11:16:00 0
GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN HASTALARA DESTEK HİZMETİ SÜRÜYOR

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN HASTALARA DESTEK HİZMETİ SÜRÜYOR

 

Akçakoca Belediyesine bağlı hasta nakil ambulansları hastalara destek olmayı aralıksız sürdürüyor. Başkan Okan Yanmaz’ın talimatlarıyla hastalara 7/24 destek hizmet veren birim, dün gece saatlerinde Düzce Araştırma Hastanesinden aldığı bir hastayı Alaplı’ya götürdü. 


Hizmet belediyeciliğini tüm alanlarda sürdüren Akçakoca Belediyesi, başkan Yanmaz’ın talimatıyla sosyal belediyeciliğin tüm fonksiyonlarını yerine getirmesiyle de takdir topluyor. 


İlçe halkının tüm sorunlarını kendi sorunu olarak gören ve çözümleri noktasında belediye bünyesinde ilgili birimleri oluşturan başkan Yanmaz, sağlık alanında da yapılmayanları yapan bir başkan olarak öne çıkıyor. 


İlk iş olarak Akçakoca Belediyesi hasta nakil birimini güçlendiren Yanmaz, araç ve personel sayısını artırarak vatandaşın sağlık alanındaki önemli bir ihtiyacını karşılıyor.  


Ülkenin en ücra noktalarına dahi hasta taşımaktan geri kalmayan hasta nakil birimi, son olarak dün gece saatlerinde ihtiyaçlı bir vatandaşın sesine kulak verdi. Gece geç saatlerde gelen yardım çağrısını derhal yerine getiren hasta nakil ambulansı, Düzce Eğitim ve Araştırma Hastanesinden aldıkları bir hastayı, yakınlarıyla birlikte Alaplı’daki evlerine bırakarak bir kez daha gönülleri fethetti.