Hakemler Akınspor'a mobing mi uyguluyor...?

Hakemler Akınspor'a mobing mi uyguluyor...?

SPOR 28.02.2022 17:45:00 0
Hakemler Akınspor

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Ereğli Temsilcisi Akınspor yazılı bir açıklama yaparak Zonguldak hakemlerine ateş püskürdü. Hakemlere büyük isyan…

Akınspor yaptığı yazılı açıklama da Çaycumaspor deplasmanında hakemin kaleci forması nedeni ile maçı oynatmak istememesine ve hakemin ‘sahaya çıkmam maçı oynatmam’ yorumunda bulunduğunu, atılan gollerin nizami olduğunu ve video görüntüleri ile kanıtlandığını, ancak ofsayt diye iptal edildiğini dile getirerek hakemlere ateş püskürdü.Ayrıca ‘maça atanmadan önce kimlerle nerelerde nasıl poz verip, kahkaha atıp, maça çıkan hakemlerin ilerleyen süreçte isimlerini de gerekirse teker teker açıklayıp, görüntülerini de en hassas şekilde paylaşacağız’ diyen Akınspor Yönetim Kurulu’nun yaptığı yazılı açıklama şöyle;


 
ZORUNLU AÇIKLAMA

''HAKEM : Hakem, futbol maçlarının kurallarının uygulanmasından sorumlu olan ve saha içinde yönetim yetkisine sahip olan kişidir.

< Sahada her iki tarafa adaletli bir yönetim göstermesini beklediğimiz hakemlerimizin kararları ve hareketleri , özellikle son 2 maçımızda aldığımız sonuçlarda büyük ölçüde etki etmiştir.

< Düşünün ki deplasman takımı olarak gittiğimiz Çaycuma Spor maçının başlamasına 5 dakika kala , kaleci formamızın renginin ev sahibi takımın forma rengi ile aynı olması sebebinden dolayı 'sahaya çıkmam maçı oynatmam' yorumunu dahil dile getirebilen hakemlerimiz ile bu maçlarının başlamadan bittiğini görebiliyoruz. Maçta attığımız nizami golün fotoğraf ve videosunun da olmasına rağmen ofsayt ile iptali de bu kararları doğrulamak için yeterli sebepler olarak görüyoruz.

< Örnek vermeye devam edersek eğer ilk maçımızda evimizde oynadığımız müsabakanın 30.dakikasında kırmızı kart görüp maçın bir nevi elimizden alınıp rakip takıma verilmesini de ekleyebiliriz.

< Bu ve benzeri kurallar kitapçıklarda açık ve net şekilde cevaplanabilir.

< Özellikle birkaç hakem arkadaşımızın artık kasten ve art niyetli olduklarını dile getirmemizde hiçbir sıkıntı olmadığını düşünmekteyiz.

< Bir takımı hazırlayıp sahaya çıkarmak dışardan belki çok basit bir iş gibi gözükebilir. Ailelerinden , ceplerinden , zamanlarından ayırıp o sahaya çıkan aslan yürekli kardeşlerimizin emekleri böyle kendini bilmez tavırlar ve emek hırsızlıkları ile karşılaşınca , derin bir üzüntü duyup geleceğe dair endişe duyuyoruz.
Bizlerin benimsemiş olduğu ; Gençlere ve gençliğe verdiğimiz değerin A takım yaş ortalamamızdan da(23) belli olduğunu görmekteyiz. Fakat öyle bir ortamdayız ki bu gençler bile daha sahaya çıkmadan kazananın belli olduğunu , ve o yönde olması içinde yapılan atama ve kararların etkisinin fazla olduğunu her geçen maç görmekte.

< Yeri geldiğinde sahada hakemi de yeneceksin derler(!) Bu sözüde gücümüzün yettiği her maç geliştirmeye çalışıyoruz emin olun.

< Maça atanmadan önce kimlerle nerelerde nasıl poz verip kahkaha atıp maça çıkan hakemlerin ilerleyen süreçte isimlerinide gerekirse teker teker açıklayıp görüntülerini de en hassas şekilde paylaşacağız. Ve kalan maçlar adına taraflı ; olduğunu bildiğimiz hissettiğimiz ve gördüğümüz art niyetli atama yapıldığı an gerekirse sahaya çıkmayacağımızı bildiririz.

< Ereğli Amatör Küme sahipsiz. Bu sahipsizliğin bitmesi için bize ne düşüyorsa elimizden geleni her zaman yaptık yinede yapacağız. Lobiler ile ayakta durmaya çalışan güçlü gibi gözüküp tüm herkesi yanında tutan kısımlara cevap vermek bizlerin en büyük görevidir. Bizler haksızlık karşısında hiçbir zaman susmadık yine de susmayacağız.

< Haksızlık karşısında susan , dilsiz şeytandır !

AKINSPOR YÖNETİM KURULU