"Hedefimiz Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı tekrar seçtirmek ve milletvekili çıkarmak" (Foto galeri)

Büyük Birlik Partisi Zonguldak milletvekili adayları, il ve ilçe yönetimiyle birlikte, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC)'ni ziyaret etti.

POLİTİKA 10.05.2023 02:40:00 0

Haber merkezi -  Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak birinci sıra milletvekili adayı, BBP Genel Başkan yardımcısı ve önceki dönem Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal: ‘‘Devletin devamlılığını ve ülkemizin bütünlüğünü sağlayan bir partiyiz. Bütün hedefimiz ve gayretimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı birinci turda seçtirmek ve partimizden milletvekili çıkarmak. Partimizin Zonguldak'tan bir milletvekili çıkarması sürpriz değil, normal bir sonuç olacaktır. Haftalardır, ekip olarak sahadayız. Zonguldak ve tüm ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdik’’ dedi.

9 Mayıs Salı saat 10.30'da, Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak 1'inci sıra milletvekili adayı operatör doktor Hüseyin Uysal, 3'üncü sıra milletvekili adayı Cengiz Konmuş, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu ve Zonguldak İl Başkanı Nihat Şen ve parti teşkilatı,  Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve yönetimini ziyaret etti.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, seçim sattığına girildiğini, Büyük Birlik Partisi’nin önemli bir parti olduğunu ve ağırlığı olduğunu olduğunu belirterek başarılar diledi.

UYSAL: ‘‘CUMHUR İTTİFAKI'NDAYIZ. BBP'nin BARAJ SORUNU YOK’’
Soruları yanıtlayan ve seçim çalışma hakkında bilgi veren Büyük Birlik Partisi Zonguldak birinci sıra milletvekili adayı Doktor Hüseyin Uysal: “ Haftalardır sahadayız. Zonguldak ve yedi ilçesinde binlerce vatandaşımızı ziyaret ettik. Çalışmalarımız sürüyor. Seçim çalışmaları son derece yoğun geçiyor. Sizlerle birlikte olmaktan memnunum. 

Birinci hedefimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yüksek oy oranıyla birinci turda seçtirmek, ardından da milletvekili çıkarmak. Zonguldak'ta Erdoğan’ın karşılığı var. Yüzde 55-60 oy alacağını tahmin ediyorum. Bizlere de bir teveccüh var. Bir ve iki milletvekili çıkaracak oy bekliyoruz. Seçmenlerimizin son derece sevgi ve saygıyla yaklaşmaları bizlerin umudunu artırıyor. 

Zonguldak'ın sanayi ve endüstri bölgesi olarak kondurulmuş bir bölge. Bizim en büyük değerimiz kömür, miraslarımıza sahip çıkmak ve kültürel Çeşitlilik varlıklarımıza sahip çıkmak çok önemlidir. Zonguldak gelecek günlerinin güzel olacağını düşünüyorum. 

Bizler 2018’de olduğu gibi 2023’te de hepimiz hepimiz cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Milletvekilleri seçimlerinde de elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz. Ereğli ilçesinde belediye başkanlığı yaptığımız dönemde hizmetlerimiz ortada. kalıcı hizmetler somut tarihi miraslarımız değil, soyut miraslarımıza sahip çıkıyoruz. Gelecek günlerde Zonguldak çok dikkat çeken, sürekli gündemde olan bir cazibe merkezi olacaktır. TOGG Son derece önemli, teknoloji harikası. Cumhur ittifakının başarılı olmasını istemeyenler savunma sanayimizin güçlenmesinden, mavi vatan stratejisinden ve terörle mücadele den rahatsızlar. Ülkemiz turizmde Avrupa’da önemli bir yer tutan üçüncü bölge oldu. İyi olanları takdir etmemiz lazım, yenilebilir enerji de nükleer santralde büyük adımlar atılıyor...”

UYSAL: ‘‘RAHATSIZ OLANLAR VAR’’
Milletvekili adayı ve BBP Genel Başkan yardımcısı Uysal: “Denizlerde gaz aramamızdan rahatsızlar. Üç trilyon metreküp doğalgaza kavuşmamızdan rahatsızlar. Ülkemiz doğalgazda arz güvenliğini sağlayan duruma geliyor. Emperyalist güçler cumhur ittifakının dağılmasını istemektedirler. Bizim ittifakımız, kuruluş gayemiz milli ittifaktır. Cumhur İttifakı ile seçime girdiğimiz için baraj sorunumuz yok. Yüzde 7’yi aşamazsan baraja takılıyorsun. Büyük birlik partisine verilen her oyun karşılığı var. Büyük Birlik Partisi olarak devletin devamlılığını sağlamak, ülkemizin bütünlüğünü sağlayan bir partiyiz. Önümüzdeki seçimlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bir grup kuracak kadar milletvekili çıkartmak için vatandaşlarımızdan oy istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Zonguldak Gazeteciler Derneği Başkanı Derya Akbıyık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

45 dakika süren ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.