KANDİLLİ’ye “YAMAN” Başkan

Saadet Partisi Kandilli Beldesi Belediye Başkanı Adayı Atilla Yaman…

GÜNDEM 17.03.2024 18:01:00 0
KANDİLLİ’ye “YAMAN” Başkan


KANDİLLİ’ye “YAMAN” Başkan

 

Kandilli’yi hak ettiği vizyona ulaştıracak projelerle geliyor


Saadet Partisi Kandilli Beldesi Belediye Başkanı Adayı Atilla Yaman…

 

ATİLLA YAMAN KİMDİR?


Özgeçmiş (Biyografi):


13 Mart 1980 Düzce ilinde doğdu Atilla Yaman, ilk öğrenimini ve ortaokul öğrenimini  Gülüç beldesinde, lise öğrenimini Karadeniz Ereğli’de tamamladı.

 

1998 yılında Kdz. Ereğli Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi’nin Elektronik bölümünden mezun olan Yaman, 14 yıl Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarında personel olarak faaliyet gösterdi. Araştırma Geliştirme (ARGE) çalışmalarıyla bilinen Atilla Yaman, 2017 yılında Ereğli’de Çilek Haber Gazetesi ve internet portallarını kurdu.

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından Turkuaz kart sahibi olan Yaman, yaklaşık 8 yıldır basın sektöründe faaliyet göstererek, ses getiren güncel, araştırma ve röportajlara imza attı. Bölgeyle sınırlı kalmayan Yaman, birçok kez Ankara -  TBMM’ye giderek Zonguldak, Düzce, Bartın, Karabük milletvekilleriyle görüşerek, Ereğli, Alaplı ve Zonguldak’ın sorunlarını ve gerçekleştirecek çalışmaları en yetkili kişilerden bilgiler edinerek, Çilek Haber Gazetesi ve 3 haber portalında tarafsız şekilde işledi.

 

Bir zamanların gözdesi olan Kandilli beldesini eski popülerliğine ulaştırmak hedefinde olduğunu söyleyen Atilla Yaman, Kadillililer’den 5 yıllığına yetki isteyerek Saadet Partisi’nden belediye başkanlığına talip oldu.

 

Yaman, sosyal ve kültürel etkinlikleri de içeren projelerine güvendiğini belirterek, Kandilli’yi hak ettiği vizyona ulaştırmak için partililerle ve Kandilli halkıyla birlikte beldenin geliştirileceğinin altını çizdi.