Köyler… Mahalleler… Etkinlikler… Ziyaretler... (Video & Foto galeri)

Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak milletvekili adayları, mahalle ve köylerde ziyaretler gerçekleştirerek, Maden Şehit Aileleri Derneği’nin “anma” etkinliğine katıldı.

YAŞAM 8.05.2023 03:52:00 0
Köyler… Mahalleler… Etkinlikler… Ziyaretler... (Video & Foto galeri)

Haber merkezi – “Cumhur İttifakı” çatısı altında seçimlere barajsız şekilde girecek Büyük Birlik Partisi’nin Zonguldak milletvekili adayları; BBP Genel Başkan yardımcısı ve önceki dönem Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, bilişimci-iş insanı Özcan Özdemir, iş insanı Cihangir Yağız, partinin Kdz. Ereğli İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, 7 Mayıs Pazar günü de faaliyetlerine sahada devam ettiler.

ŞEHİT MADENCİLERİMİZ ANILDI
Öğlen saatlerinde, sahil bulvarında, Zonguldak Maden Şehit Aileleri Yaşatma Derneği’nin, şehit madencilerimizi anma programına katılım yoğun oldu. Şehit madenci aileleri, protokol, çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasiler ve milletvekili adaylarının yer aldığı anma programında, Kur’an Tilaveti okundu, şehit madencilerimiz dualarla anıldı. Programda duygusal anlarında yaşandığı gözlemlendi…

Programın ardından BBP milletvekili adayları, sahil bandında vatandaşlarla sohbet etti.

KÖY ve MAHALLE TOPLANTILARI
Büyük Birlik Partisi’nin Ereğli ekibi geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi akşam saatlerinde köy ve mahalle toplantılarında halkla buluşup, sorularını yanıtlayarak, taleplerini dinlediler.

Milletvekili adayları; Op. Dr. Hüseyin Uysal, Özcan Özdemir ve Cihangir Yağız ile partinin ilçe yönetim kurulu, Ereğli ilçesine bağlı Esenler, Çamlıbel köyleri, Toyfanlı köyünün Frenkler Mahallesi ile Bölücek Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Geçtiğimiz haftalarda da köy ve mahalle ziyaretleri düzenlenerek, muhtarlarında yer aldığı toplantılar organize edilmişti.

Köy ve mahallelerde gerçekleştirilen toplantılara ilginin yoğun olduğu gözlemlenirken, köy ve mahalle sakinleri, Zonguldak milletvekili adaylarına isteklerini ilettiler. Vatandaşların talepleri not alındı.

Milletvekili adayı Op. Dr. Uysal, köylerdeki sorunların farkında olduğunu kaydederek, milletvekili olması durumunda ilgili kurumlarla direkt olarak iletişime geçeceğini anlatarak, 2014-2019 Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı döneminde mahallelerde yaptığı çalışmaları örnek gösterdi. 

Uysal’ın belediye başkanlığı döneminde, ilçe merkezi ve mahallelerde altyapı başta olmak üzere birçok çalışmalara imza atılmıştı. Bu faaliyetler kapsamında yine çok sayıda mahalle sokağına doğalgaz hatları döşenmişti. Taşkınların yaşandığı kesimlerde yapılan çalışmalar sayesinde sellerin önüne geçilmişti. Ereğli halkının daha kaliteli suyu kavuşması için yapılan çalışmalar da sonuç vermişti... 

BBP Ereğli ekibinin, 7 Mayıs Pazar, 12.oo’da başlayan programı 22.oo’da sona erdi. 

Öte yandan, partinin Zonguldak, Kilimli, Kozlu ve gönüllülerinde yer aldığı Alaplı ekibinin de hafta sonu boyunca esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiği belirtildi.

BBP Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanlığından alınan bilgide, 13 Mayıs’a kadar kent merkezleri, mahalleler ve köylerde ziyaretlerin devam edeceğini, programlara Zonguldak ve 7 ilçesinin dahil olduğu öğrenildi.

(Video foto galerinin altında yayınlanmaktadır)