MHP İLÇE BAŞKANI ÇATALAĞZI’NDA HALKLA BULUŞTU

(MHP) Kilimli İlçe Başkanı Atakan Örer ve yönetim kurulu üyeleri, Çatalağzı Beldesi'ne bağlı Kıımsa Mahallesi'ne çıkarma yaptı. Ziyaret sırasında, vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştirildi ve mahalledeki sorunlar dinlendi.

Siyaset 18.02.2025 00:55:00 0
MHP İLÇE BAŞKANI ÇATALAĞZI’NDA HALKLA BULUŞTU

MHP İLÇE BAŞKANI ÇATALAĞZI’NDA HALKLA BULUŞTU

MHP YÖNETİMİ, KIRIMSA MAHALLESİ'NE ÇIKARMA YAPTI, VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilimli İlçe Başkanı Atakan Örer ve yönetim kurulu üyeleri, Çatalağzı Beldesi'ne bağlı Kıımsa Mahallesi'ne çıkarma yaptı. Ziyaret sırasında, vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştirildi ve mahalledeki sorunlar dinlendi.

 

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNE DİKKAT!

 

Başkan Örer ve ekibi, Kıımsa Mahallesi’ndeki bir kahvehanede halkla buluşarak, onların taleplerini ve sıkıntılarını dinledi. Mahalle sakinleri, MHP yönetiminin gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

HALKLA YÜZ YÜZE GÖRÜŞME ÖNEMLİ

 

Ziyaretin, halkla daha yakın temasa geçilmesi ve sorunların doğrudan tespit edilmesi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Başkan Atakan Örer, "Bizim için halkımızın nabzını tutmak, onların ihtiyaçlarını yerinde görmek çok kıymetli. Burada edindiğimiz bilgiler doğrultusunda gerekli adımları atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

 

MHP, HER ZAMAN HALKIN YANINDA!

 

Vatandaşlarla gerçekleştirilen bu tür buluşmaların devam edeceğini belirten Örer, MHP'nin her zaman halkın yanında olduğunu ve onların sorunlarına çözüm üretmek için çalıştıklarını vurguladı. Ziyaret, katılımcılara sıcak bir ortam sunarak, olumlu geri dönüşlerle son buldu.