Milli Eğitim Bakan Danışmanı Erhan Angın, okulları gezdi

Milli Eğitim Bakan Danışmanı Erhan Angın, okulları gezdi

Eğitim 31.12.2020 20:04:00 0
Milli Eğitim Bakan Danışmanı Erhan Angın, okulları gezdi

Milli Eğitim Bakan Danışmanı Erhan Angın, Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde köy okulu ziyaretlerinde bulundu, ilçe merkezindeki özel okul yönetici ve müdürleri ile bir araya geldi.
İlçe Milli eğitim Müdürü İsmail Aksoy tarafından karşılanan Angın, ilçeye bağlı köylerdeki ilk ve ortaokullara ziyaretinde, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Kızılca Köyü İlkokulu salonunda ise çevre köy okulu idareci ve öğretmenleri ile değerlendirme toplantısı yapan Angın, cep telefonundan aradığı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un da öğretmenler ile görüşmesini sağladı.
Selçuk bir süre görüştüğü öğretmenlerin sorularını yanıtladı, önerilerini dinledi.
TATOĞLU’NA GENİŞ KAPSAMLI
Akyam saatlerinde ise ilçe merkezindeki Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’ne geçen Danışman Angın, burada da merkezdeki devlet ve okul idarecileri ile bir araya geldi.
Angın, aynı şekilde, telefondan aradığı Bakan Selçuk’un öğretmenler ile görüşmesini sağladı, öğretmenler de görüş ve önerilerini Bakan’a iletti.
Daha sonra ise yapılan bazı çalmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Milli Eğitim Bakan Danışmanı Erhan Angın, özel okulların sorunlarını dinledi, notlar aldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy’un, ziyaret ve katılımlarından dolayı teşekkür ettiği Danışman Angın, ziyaret ettiği okullarda ve Tatoğlu Kültür Merkezi toplantısına katılan özel okul idareci ve mü