Zonguldak’ta etkili olan kar yağışı, şehre bembeyaz bir örtü bırakırken, okullarda da çocukların eğlenceli anlarına sahne oldu.
ÖĞRENCİLER KARTOPU OYNAYARAK EĞLENDİ .ZONGULDAK’TA KAR KEYFİ:
ZONGULDAK’TA KAR YAĞIŞI EĞLENCEYE DÖNÜŞTÜ
Zonguldak’ta etkili olan kar yağışı, şehre bembeyaz bir örtü bırakırken, okullarda da çocukların eğlenceli anlarına sahne oldu. Zonguldak’ın ünlü okullarından Anılcömert İlkokulu’nda öğrenciler, kar yağışının tadını çıkararak okul bahçesinde kartopu oynadılar.
KAR SOĞUĞUNA RAĞMEN GÜLEN YÜZLER
Havanın soğuk olmasına rağmen, karın getirdiği neşe öğrencilerin yüzlerinden okunuyordu. Teneffüse çıkan öğrenciler, kar tanelerini elleriyle toplayarak birbirlerine kartopu attılar ve bu eğlenceli anlar uzun süre hafızalarda kalacak gibi görünüyor.
BU GÜN ÇOCUKLAR İÇİN UNUTULMAZ BİR GÜNDÜ
Zonguldak’ta karın keyfini çıkaran öğrenciler, bu özel günün tadını çıkarırken, aynı zamanda soğuk havanın ve karın hayatlarına kattığı neşeyi paylaştılar. Öğrenciler için bu kış günü, unutulmaz anılarla dolu bir anı olarak kalacak.