Sahaya el ele çıkacağız

“Sahaya el ele çıkacağız”

SPOR 2.03.2022 00:08:00 0
Sahaya el ele çıkacağız

Zonguldak Süper Amatör Futbol liginde Play-Off’a kalan Karadeniz Ereğli’den Yenimahallespor ile Akınspor, imkansızlıklar içinde başarılı olma mücadelesi verdiklerini bildirdiler.
İki kulüp yönetiminin ortak basın açıklamasında, Zonguldak’ta, Kozlu Belediyespor, Gelik Belediyespor, ÇaycumaBelediyespor ve Çaydeğirmeni Belediyespor takımları arasında kendi imkanları ile Play-Off’a kalma başarısı gösteren iki takımın Akınspor ile Yenimahallespor olduğunu hatırlattılar.
Diğer takımların belediye imkanlarını kullanma imkanı bulunurken, Akın ve Yenimahalle’nin ise ‘antrenman yapabilecek saha dahi’ bulamadıkları belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Bizim Ereğli takımları olarak, saha sıkıntımız bulunmaktadır. Bu durumu her iki takımın kulüp başkanları ve yönetim kurulları olarak gerekli mercilere bildirdik. Ereğli Beyçayır stadında haftada iki kere sahayı bölerek diğer amatör takımlar ile sahayı paylaşıp antrenman yapmaktayız.  Ereğli’nin yerel kulüpleri Yenimahalle Spor ve Akın Spor olarak başkan, yönetim kurulu, kulüp üyeleri ve duyarlı spor camiamızın desteği ile ligde en iyi olmak için mücadele etmekte ve buna devam edeceğiz.”
“SAHAYA EL ELE ÇIKACAĞIZ”
Bu arada, 2 mart’ta (yarın) Yenimahallespor ile Akınspor’un İlçedeki Şehit Vefa Karakurdu (Beyçayırı) Stadı’nda saat 15.00’de karşı karşıya geleceği belirtilen açıklamada, “Bu zor ve haksız rekabet ortamında Play-Off’ta amatörce mücadele eden her iki Ereğli takımımızın sahaya el ele çıkarak, bu iki güzide takımımızı futbol severlerle buluşturmayı ve alkışlatmayı çok istiyoruz. Tüm spor severleri maçı izlemeye ve desteğe davet ediyoruz” denildi.