Şehir merkezinde Otomobil takla attı… 2 yaralı…

Sinan Kabatepe: Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde otomobilin takla attığı kazada bir kişi yaralandı.

Asayiş 13.01.2022 21:42:00 0
Şehir merkezinde Otomobil takla attı… 2 yaralı…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde otomobilin takla attığı kazada bir kişi yaralandı. Motosikletin de karıştığı kazada yaralılar için ekipler olay yerine sevk edildi. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. 

Kaza akşam saatlerinde Orhanlar Mahallesi Anıt kavşağında meydana geldi. İddiaya göre anıt kavşağında yayalara yol vermek için duran Oğuzhan Kalaycı’nın kullandığı 67 LT 881 plakalı otomobile arkadan çarpan Fikret Ay idaresindeki 78 SP 303 plakalı otomobil takla attı. Devrilen otomobil hareket halindeki Osman Gümüş’ün kullandığı 67 UB 134 plakalı motosiklet ezdikten sonra park halindeki otomobile çarparak durabildi. Kazada devrilen aracının içinde sıkışan sürücü Fikret Ay için itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaptıkları çalışmanın ardından araç içinden çıkardıkları sürücü Fikret Ay’ı sağlık ekipleri ile birlikte ambulansa aldı. İlk müdahalesi yapılan sürücü hastaneye kaldırıldı. Kazadan dolayı trafiğe kapanan yol araçların kaldırılması ile normale döndü.

KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI…

Yaşanan kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde, yayaya yol vermek için duran otomobile Fikret Ay’ın kullandığı otomobil çarptıktan sonra devrildiği, iki yayanın kaçarak uzaklaştığı, otomobilin altında ezilen motosiklet sürücüsü Osman Güneş’in panik halinde ayağa kalktığı görülüyor.