Şeker tadında bir bayram diliyorum

Şeker tadında bir bayram diliyorum

GÜNDEM 2.05.2022 06:07:00 0
Şeker tadında bir bayram diliyorum

Şeker tadında bir bayram diliyorum

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, “Dünyaya barış ve huzur getirmesi, herkesin şeker tadında bir bayram geçirmesi dileklerimle tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kantarcı mesajında, “Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı uğurladığımız bugünde, yeni bir bayram coşkusu yaşamaya hazırlanıyoruz. Kültürümüzde çok önemli yeri olan bayram içimizdeki sevincin adıdır. Bayram hoşgörü, bayram toplumsal dayanışmadır. Bayram dostluktur, kardeşliktir. Bayram küslerin barışması, dargınların bir araya gelmesidir. Bayram içimizdeki sevgi ve saygı duygularının artması,  öfke, kin ve nefret gibi kötü duygulardan arınılmasıdır. Bayram kavuşmadır, buluşmadır, hasretlerin sona ermesidir.Başta çocuklar ve yoksullar olmak üzere büyük küçük herkesin sevindirildiği bayramlar, hepimiz için özel günlerdir. Böyle bir güne daha ulaşmanın mutluluğu içindeyim.” dedi.

HAKÇA PAYLAŞIMI SAĞLAYIP, DEMOKRASİ VE ADALETİ TAM OLARAK TESİS ETMELİYİZ
Başkan Kantarcı mesajında, “Başında olmayı ömrümün en büyük bahtiyarlığı saydığım Çaycuma Belediyesinin her gününün bayram sevinci içinde yaşandığı bir kenti oluşturma yolunda elde ettiği kazanımlar bu mutluluğumu daha da artırıyor. İlçemizin bölgenin yükselen yıldızı haline gelmesinde değerli Çaycumalıların elbette çok büyük katkısı ve emeği var. Aziz hemşerilerimle el ele verip yarına güvenle bakan, sağlıklı gelişen, pırıl pırıl bir kenti hep birlikte inşa ediyoruz. Elbette bu yetmiyor. Tüm dünyada savaşların sona erip insanlığın barış ve huzura ermesi gibi gerçekleşmesini çok istediğimiz bir büyük hayalimiz de var. Ülkede hakça paylaşımı sağlayıp, demokrasi ve adaleti tam olarak tesis etmeyi de ayrı bir görev olarak görüyoruz.” şeklinde ifadelere de yer verdi.

ÜLKEME, İNSANIMIZIN FERASETİNE GÜVENİYORUM
Kantarcı mesajını, “Millet olarak omuz omuza verip bu zorlu görevleri başaracağımıza inancım tamdır. Ülkeme güveniyorum, insanımızın ferasetine güveniyorum, milletimin tüm zorlukların üstesinden gelmek için sergilediği azim ve gayrete hayranım. Bu duygularla dünyaya barış ve huzur getirmesi, herkesin şeker tadında bir bayram geçirmesi dileklerimle tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum.” diyerek tamamladı.