SEZER’DEN İDDİALI PROJELER!

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer'in Lansman ve Proje Tanıtım Toplantısı 2 bin kişinin katılımıyla Kdz.Ereğli Anadolu Hotelde gerçekleştirildi.

GÜNDEM 9.03.2024 20:29:00 0
SEZER’DEN İDDİALI PROJELER!

SEZER’DEN İDDİALI PROJELER! 


AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer'in Lansman ve Proje Tanıtım Toplantısı 2 bin kişinin katılımıyla Kdz.Ereğli Anadolu Hotelde gerçekleştirildi.


İbrahim Sezer’in Ereğli’nin birçok noktasına planlanmış projeleri, izleyiciler tarafından büyük ilgi ve alkış topladı.
Kdz. Ereğli AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer'in proje tanıtım toplantısı iki binin üzerinde kişinin katılımıyla gerçekleşti. Programa AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Zonguldak önceki İl Başkanı Zeki Tosun, Kdz. Ereğli Kadın ve Gençlik Kolları ile çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda İlk olarak Atatürk’e ve şehitlere hitaben saygı duruşu ardından İstiklal Marşı okundu.

 


AK PARTİ İL BAŞKANI ÇAĞLAYAN ŞEHİRLERİMİZİN MARKASINI ARTIRACAĞIZ


AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan projelerini tanıtan Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer’e ilk olarak başarılar dileklerinde bulundu.


Çağlayan “Hemşerilerimizin tebessüm eden yüzlerinden enerjimizi aldık. Kdz. Ereğli için Zonguldak'ımız için çok çalışmaya devam edeceğiz.


Zonguldak olarak yirmi beş belediye başkan adayımızla hayata geçireceğimiz projeler sayesinde hem şehrimizin marka değerini artıracağız hem de tüm Zonguldaklının kalbini kazanacağız. 1 Nisan’da umudun güneşi doğacak. Bu şehri aşkımızla, sevgimizle ayağa kaldıracağız” dedi.



 

“EREĞLİ’MİZİN HER KÖŞESİNE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ”


Projelerini ve ardından Belediye Meclis Üyelerini tanıtmak için sahneye çıkan İbrahim Sezer ilk olarak protokolü ve katılımcıları selamladı. Ardından Sezer şu ifadelere yer verdi.


“Ben İbrahim Sezer, İnşaat mühendisiyim. 30 yıldır Kdz. Ereğli’de proje hizmetleri vermekteyim.  Mesleğimden dolayı, Kdz.Ereğli’nin tüm mahalle ve sokaklarını adım adım biliyorum.  Şehrimizin problemlerini ve çözümlerini bilen ekibimle, bugün sizlerin karşısında olmaktan şeref duyuyorum. 


31 Mart Yerel Seçimlerini kazandığımızda; gece gündüz demeden, durmadan, kayıp yıllarımızı telafi etmek için çok çalışacağız.


KAYBOLAN YILLAR İÇİN ŞİMDİ HIZLANMA ZAMANI


Enerjimle, azmimle Makamda oturan değil, sahada çalışan başkan olacağım! Milletvekillerimizle birlikte, İktidarın da gücüyle, şehrin eksiklerini hızla tamamlayacağız. Kaybolan yıllar için artık hızlanma zamanı, çünkü kaybedecek 5 yılımız yok! Bu nedenle hangi partiden olursa olsun, hangi siyasi görüşten olursa olsun, ortak sevdası Kdz.Ereğli olan herkesin başkanı olacağım. 


BENİMLE İLGİLİ YALAN ALGI YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR


5 yıldır şehre bir şey vermeyenlerin, sizlerin bana verdiği destekten dolayı tedirgin olduğunu biliyorum.  Korkuları öyle hal almış ki, şimdi benimle ilgili yalan algı yapma yarışına girdiler. “Sezer gelirse Uysal’ı ararız. Başkan dediğin disiplinli, prensipli cesur olacak, halkı kucaklayacak” demiş zatı muhterem. Biz onun döneminde Uysal’ı arar olduk. Ereğli’ye Hüseyin Uysal Sizden daha çok hizmet etti.


BENDE TEHDİT, İFTİRA, ZORLA PARA TOPLAMA, RÜŞVET YOK!


Bende vatandaşı kandırmak yok! Söz verip te yapmamak yok! Tehdit etmek yok! İftira atmak yok! Zorla para toplamak yok! Rüşvet yok!  İnsanların üzerine baskı kurmak yok! Ne var bende! Bende disiplin var! Prensip var! Cesaret var! Halkı kucaklamak var! Gerçek sevgi var, saygı var! 


Her şeyden önemlisi, şehre hizmet edecek birikim ve enerjim var. O nedenle 30 yıldır Festival ve sahilden başka şehrimize kalıcı eseri olmayan meslektaşım rahat olsun.  Onun emekliliğinde Ereğli Belediyesi emin ellerde olacak! 
Biliyorsunuz birde tek isim, 2 aday var! Biri kampanyayı yürüten, ama aday olamayan kişi, diğeri de gerçekten aday ama kampanyayla işi olamayan kişi! Ama ben iftira atmam. Kimseye dolandırıcı demem! Seçmendir gerçek kararı verecek kişi!


YALAN ALGILARLA KAYBEDECEK BEŞ YILIMIZ YOK!


Bizim dedikoduyla, yalan algıyla, tehditle işimiz olmaz! Kimsenin yaşam özgürlüğüne karışmayacağız. Her görüşten, her düşünceden insanın rahatça yaşayacağı, eşit hizmet alacağı, liyakatın ön planda tutulacağı, şeffaf ve sorgulanabilir Belediyeciliğin öncüsü olacağız.  


Ne demiştik, Kdz. Ereğli’nin kaybedecek 5 yılı yok! O nedenle hepinize çok görev düşüyor. 31 Mart’a kadar durmadan, yorulmadan, kapı kapı, eş, dost, arkadaş, kardeş, komşu kim varsa ulaşacağız. Ereğli’ye; 5 yıldır çivi çakmayanların, yalan algısıyla kaybedecek 5 yılımızın olmadığını anlatacağız. 


Bunu neden istiyorum, arkamda en büyük destekçim olan sessiz çoğunluğun sesi olacağım için istiyorum.  Bunu neden istiyorum, 31 Meclis Üyesiyle Ereğli’yi yeniden inşa etmek için istiyorum. Bunu neden istiyorum, Ankara’dan şehrimize kaynakları akıtabilmek için, gücümüzü göstermek için istiyorum. 


O nedenle biz yalana, iftiralara, takılmayacağız. İşimize bakacağız. Çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız.  


BU PROJELER KATOLOGLARDA KALMAYACAK


Ereğli’miz için gerçekçi birçok proje hazırladık. Bu projeler öyle seçimden sonra unutulacak, kataloglarda kalacak ve yapılmayacak projelerden değil. Gerçekten hayata geçireceğimiz ve Ereğli halkının hizmetine sunacağımız projeler.  Bu projeleri yapacak güçte, iktidarda, milletvekilleri de bizde! Siz bize güvendiniz, destek verdiniz, bizde yapacağız! “
İbrahim Sezer’in Ereğli için hazırladığı projelerin ana başlıkları şu şekilde;


-KENT MEYDANI
-SAHİL PROJESİ
-TEKNOPARK BİLİM, İNOVASYON EĞİTİM VE ARGE MERKEZİ
-BOTBAŞI ALEMDAR KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ
-DÜĞÜN SALONLARI
-KAVAKLIK KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANI
-MODERN PAZARYERİ PROJESİ
-HALK EKMEK SATIŞ NOKTALARI (Ekmek 5TL’den satılması)
HER HANE İÇİN 5 METREKÜP SU BEDAVA
-BELEDİYE SOSYAL TESİSLERİ’NİN TAMAMINDA ÇAY 2.5TL 
-YEMATİK-PETMOBİL (Sokak Hayvanları için)


-KANTİNBONUS (Asgari ücret ve altında geliri olan ailelerin ilk, orta ve lise’de öğrenim gören çocuklarına günlük kantin masraflarının karşılanması)


-KIRTASİYEBONUS ( Asgari ücret ve altında geliri olan ailelerin, ilk, orta ve lisede öğrenim gören çocuklarının eğitim-öğretim başındaki tüm kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanması)