ULUSLARARASI TOPLUM VE RUH SAĞLIĞI DERNEĞİ 1. OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ülkemizde isim yapmış Aile Danışmanları, psikolojik danışmanlar ve Sosyologlardan oluşan Uluslararası Toplum ve Ruh Sağlığı Derneği 1.olağan kongresini 27.03.2021 Tarihinde saat 16.00 da Dernek binasında gerçekleştirdi.

Sağlık 28.03.2021 22:15:00 0
ULUSLARARASI TOPLUM VE RUH SAĞLIĞI DERNEĞİ 1. OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

ULUSLARARASI TOPLUM VE RUH SAĞLIĞI DERNEĞİ 1. OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.
Ülkemizde isim yapmış Aile Danışmanları, psikolojik danışmanlar ve Sosyologlardan oluşan Uluslararası Toplum ve Ruh Sağlığı Derneği 1.olağan kongresini 27.03.2021 Tarihinde saat 16.00 da Dernek binasında gerçekleştirdi. Kongrede verilen önerge ile Divan Başkanlığına psikolojik Danışman Demet BOZOK, kâtip üyeliklere Selin ERDEM ve Şerif Emre AK oybirliği ile seçildiler. Kongrede yönetim kuruluna asil olarak Hüseyin ÖZDEMİR, Demet BOZOK, Selin ERDEM, Şerif Emre AK, Osman Aykut ÖZALP,  Burhan ELİUSTA ve İbrahim BABUÇÇULAR, Denetim Kuruluna asil olarak Damla GEDİK, Pelin DEREÇİÇÉĞİ ve Taner SEVER oybirliği ile seçildiler. 
Kongre bittikten sonra toplanan yönetim Kurulu asil üyeleri aralarında yaptıkları görev dağılımını Hüseyin ÖZDEMİR  (Başkan), Demet BOZOK ( Başkan Yrd. ), Osman Aykut ÖŹALP (Başkan Yrd. ), Selin ERDEM (Sekreter), İbrahim BABUÇÇULAR (Sayman ),Şerif Emre AK (Yön. Kur. Üye),Burhan ELİUSTA (Yön. Kur. üye)  şeklinde gerçekleştirdiler.
Denetleme kurulu asil üyeleri arasındaki görev dağılımı ise; Pelin DEREÇİÇEĞİ (Başkan )Damla GEDİK(üye), Taner SEVER(üye) olarak gerçekleşti.
Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ÖZDEMİR yaptığı açıklamada Derneğimiz Milli ve manevi değerlere sahip çıkmak amacıyla Ulusal ve Uluslararası toplum Ruh sağlığı alanına yönelik faaliyetlerin düzenlenmesi ve geliştirilmesi konusunda çalışmalar yapan, sağlıklı bir toplum oluşturmak için Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri ile benzer kuruluşlara ve kişilere destek vermek, uluslararası akademik çalışmalara katılmak ve farkındalık oluşturmak, bu alana yönelik çalışmaları özendirmek, seminerler ve eğitim etkinlikleri düzenlemek amacıyla kurulmuştur dedi.