Vekil adayı Uysal vatandaşlara çay servisi yaptı (Video & foto galeri)

Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak milletvekili adayları, gündüz esnaf ziyaretlerinin ardından akşam da köylerde halkla buluşarak, taleplerini dinliyor.

POLİTİKA 11.05.2023 03:30:00 0
Vekil adayı Uysal vatandaşlara çay servisi yaptı (Video & foto galeri)

Haber merkezi - 14 Mayıs genel seçimlerine artık saatler kalırken, Büyük Birlik Partisi (BBP), Zonguldak milletvekili adayları; Op. Dr. Hüseyin Uysal (BBP Genel Başkan yardımcısı ve önceki dönem Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı), Özcan Özdemir (bilişimci - iş insanı), Cihangir Yağız (iş insanı), partinin Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı yönetimiyle birlikte, 10 Mayıs Çarşamba'da faaliyetlerine tüm hızıyla devam ettiler.

Öğlen saatlerinde, ilçe merkezi çevresinde yüzlerce esnaf ziyaret edildi. Milletvekili adayları ve ilçe yönetimi, akşam saatlerinde Kdz. Ereğli'ye bağlı Üveyikli ve İmranlar köylerinde halk toplantıları gerçekleştirdiler. Ayrıca, partinin diğer ekipleri de, il başkanlığıyla birlikte Zonguldak'ta faaliyetlerini sürdürdü.

UYSAL'DAN ÇAY SERVİSİ
Köy konağında gerçekleştirilen toplantılara birçok vatandaş katılırken, toplantılar samimi bir sohbet havasında geçti. Öte yandan, çarşamba günkü köy programının ilk adresi olan Üveyikli köyünde, toplantı öncesi çay ocağı başına geçen Uysal, vatandaşlara çay ikramında bulundu.  

Partinin birinci sıradan Zonguldak milletvekili adayı doktor Uysal, toplantıların açılış konuşmasını yaptıktan sonra diğer milletvekili adayları; Özcan Özdemir ve Cihangir Yağız, kendilerini tanıtarak, neden milletvekilliğine talip olduklarını anlattılar. 

"BARAJ PROBLEMİMİZ YOK"
Milletvekili adayı ve partinin genel başkan yardımcısı Op. Dr. Hüseyin Uysal, Büyük Birlik Partisi'nin "Cumhur İttifakı" çatısı altında seçimlere ilk defa baraj sorunu olmadan gireceğini anlatarak, hiç bir oyun zayii olmayacağını vurguladı. Uysal; "Bir oy Cumhurbaşkanımıza, milletvekilliği seçiminde de bir oy Büyük Birlik Partisi'ne istiyoruz" dedi. 

Zaman zaman soru - cevap şeklinde gerçekleşen toplantılar yaklaşık birer saat sürdü.

Köy konaklarında düzenlenen toplantılar, fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi. Program 22.30'da bitti. 

Ziyaretlerin verimli geçtiği gözlemlenirken, BBP Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanlığı tarafından, esnaf ve köy ziyaretlerinin 11 ve 12 Mayıs'ta da (Perşembe -  Cuma) sürdürüleceği kaydedildi.