YANMAZ SEÇİM TEMPOSUNU HİÇ DÜŞÜRMEDEN DEVAM EDİYOR

Başkan Yanmaz, İGM ve meclis üyeleriyle birlikte Esentepe kahvecisinde veteranlar, balıkçılar ve galericilere iftar verdi. İftar öncesi davete katılanlara Başkan Yanmaz teşekkür etti.

GÜNDEM 25.03.2024 04:32:00 0
YANMAZ SEÇİM TEMPOSUNU HİÇ DÜŞÜRMEDEN DEVAM EDİYOR

“200 KİŞİLİK İFTAR”


“VETERANLAR- BALIKÇILAR- GALERİCİLER,   


YANMAZ SEÇİM TEMPOSUNU HİÇ DÜŞÜRMEDEN DEVAM EDİYOR

 


Akçakoca Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Akçakoca Belediye Başkan Adayı M. Okan Yanmaz, yerel seçimlere az bir süre kala seçim temposunu hiç düşürmüyor. Vatandaşlarla her gün bir araya gelen Başkan Yanmaz, gündüzleri esnaf, okul gezileri, akşamları da iftar ve mahalle konvoyları ile devam ediyor.


200 KİŞİLİK İFTAR 


Başkan Yanmaz,  İGM ve meclis üyeleriyle birlikte Esentepe kahvecisinde veteranlar, balıkçılar ve galericilere iftar verdi. İftar öncesi davete katılanlara Başkan Yanmaz teşekkür etti.


BELEDİYENİN BORCUNU DÜŞÜRDÜK


İftar yemeğinin  ardından göreve geldiği andan itibaren yaptığı projeleri anlatan Başkan Yanmaz, “2019 yılında 23 milyon dolar borçla belediyeyi  devraldık . Bu gün ise 7.7 milyon dolara düşürdük. Bu borcu düşürürken bir dünya da iş yaptık. Çok iş yaptık diyenler bize 23 milyon dolarla hiçbir şey yapmadan devrettiler” dedi.


İftar Yemeğinin ardından Başkan Yanmaz, konvoy halinde mahalleleri dolaşarak vatandaşlara hediye takdim etti.