YANMAZ’DAN HAYIRLI OLSUN MESAJI

Akçakoca ilçesine yapılacak olan 430 kişilik erkek öğrenci yurdu projesi için açıklama yapan Başkan Okan Yanmaz, yatırımın ilçemize gelmesinde emeği olana taraflara teşekkür etti.

GÜNDEM 23.03.2024 03:59:00 0
YANMAZ’DAN HAYIRLI OLSUN MESAJI

YANMAZ’DAN HAYIRLI OLSUN MESAJI


Akçakoca ilçesine yapılacak olan 430 kişilik  erkek öğrenci yurdu projesi için açıklama yapan Başkan Okan Yanmaz, yatırımın ilçemize gelmesinde emeği olana taraflara teşekkür etti.


İlçenin Doğancılar bölgesindeki Üniversite yerleşkesinin bulundu bölgeye yapılacak KYK Erkek Öğrenci Yurdu için belediye olarak her türlü kolaylığın sağlandığını söylene Başkan Okan Yanmaz,  deprem yönetmeliğine uygun olarak arazi yapısından kaynaklı kot farkı nedeniyle kat kaybı olmaması için  belediye olarak ilave kat verdiklerini söyledi. 


Öğrenci yurtları başta olmak üzere kamu yatırımlarının ilçeye gelmesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten Okan Yanmaz, 430 öğrenci kapasiteli KYK erkek öğrenci yurdu ve içinde  basketbol, voleybol sahaları ile sosyal donatıların bulunduğu projenin uygulama aşamasına geçmesi için belediye olarak her türlü fedakarlığa hazır olduklarını söyledi.