ZONGULDAKSPOR FK, MARDİN DEPLASMANINA HAZIR! SON ANTRENMAN TAMAMLANDI
KIRMIZI-LACİVERTLİLER SON HAZIRLIKLARINI KOZLU SAHASINDA YAPTI
Nesine 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor FK, hafta sonu oynayacağı Mardin 1969 Spor maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Bülent Demirkanlı yönetiminde çalışmalarını sürdüren kırmızı-lacivertli ekip, Kozlu Sahası'nda yaptığı son antrenmanla maç için hazır hale geldi.
DEPLASMAN YOLCULUĞU SABAH BAŞLIYOR
Zorlu Mardin deplasmanı için yola çıkacak olan Zonguldakspor kafilesi, maç öncesinde uzun bir yolculuğa çıkacak. Takım, sabah 06.00'da Zonguldak’tan ayrılarak Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan saat 11.50’de Mardin’e uçacak.
DÖNÜŞ YOLU DİYARBAKIR ÜZERİNDEN
Deplasman sonrası dönüş rotası ise Diyarbakır üzerinden Ankara olacak. Zonguldakspor FK, Mardin’deki mücadelenin ardından Diyarbakır’a geçerek buradan uçakla Ankara'ya dönecek.
KRİTİK MAÇTA HEDEF 3 PUAN!
Ligde üst sıraları hedefleyen Zonguldakspor FK, Mardin 1969 Spor karşısında galip gelerek önemli bir avantaj elde etmek istiyor. Taraftarlar, takımlarının bu kritik mücadeleden 3 puanla dönmesini bekliyor.