ZONGULDAK'TA BÜYÜK DAYANIŞMA: "MINİK YÜREKLERE UMUT OLDULAR"

Zonguldak Gazipaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Y.V.D.) Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çınar, derneğin bu kış gerçekleştirdiği anlamlı yardım kampanyasına dair önemli açıklamalarda bulundu

GÜNDEM 5.02.2025 15:37:00 0
ZONGULDAK

ZONGULDAK'TA BÜYÜK DAYANIŞMA: "MINİK YÜREKLERE UMUT OLDULAR"

İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA UMUT IŞIĞI

Zonguldak Gazipaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Y.V.D.) Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çınar, derneğin bu kış gerçekleştirdiği anlamlı yardım kampanyasına dair önemli açıklamalarda bulundu. Çınar, "Bu kış, minik yürekleri ısıtmak için harekete geçtik. İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kışlık bot, ayakkabı, çorap ve çeşitli hediyeler ulaştırarak, onların yüzlerinde bir tebessüm oluşturduk" dedi.

DAYANIŞMANIN GÜCÜYLE İYİLİK YAYILIYOR

Erhan Çınar, toplumsal dayanışmanın gücünden faydalandıklarını belirterek, "Birlikte daha güçlü bir toplum inşa etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu tür yardımlar, yalnızca maddi değil, aynı zamanda manevi olarak da büyük bir anlam taşıyor" şeklinde konuştu.

BİR TEŞEKKÜR DE KÖŞEM AYAKKABICILIĞINA

Çınar, çocukların bot ve ayakkabı ihtiyaçları için derneğe destek sağlayan Köşem Ayakkabıcılık firmasına teşekkürlerini sundu. "Destekleriyle bu güzel projeye katkıda bulunan tüm gönüllülerimize ve iş ortaklarımıza minnettarız. Dayanışma, küçük bir adımla başlar ama büyüyerek çok daha büyük bir iyilik hareketine dönüşür" diyerek sözlerini tamamladı.