ZONGULDAK'TA FOTOĞRAF SERGİSİ: İNSAN VE DOĞA BİR ARADA
SEVGİLİLER GÜNÜ'NE KADAR ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLAYACAK
Zonguldak, 3 Şubat 2025 - Zonguldak Belediye Kültür Merkezi Sanat Galerisi, fotoğraf severlere unutulmaz bir deneyim sunan bir sergiye ev sahipliği yapıyor.
Fotoğraf sanatçısı Nadir Özsoy'un son 15 yılı kapsayan insan ve doğa perspektifinden yurt dışında çektiği büyüleyici fotoğraflar, 14 Şubat'a kadar sanatseverlerle buluşacak.
BİR YILIN BİRİKİMİ: SANATÇININ SON 15 YILININ KARELERİ
Sergi, Zonguldak Belediye Kültür Merkezi'nde açılan ve her biri farklı duyguları uyandıran karelerle dolu. Nadir Özsoy'un eserleri, insanın doğayla olan derin bağını ve bu ilişkinin zengin görsel dilini gözler önüne seriyor. Fotoğrafçılığa olan tutkusu ve insana dair derinlemesine bakış açısıyla dikkat çeken Özsoy, son 15 yılını bu sergiyle özetliyor. Her bir fotoğraf, yaşamın her anındaki derin anlamları vurgulayan birer anı olarak izleyiciye sunuluyor.
AÇILIŞTA BÜYÜK İLGİ: SANATIN VE KÜLTÜRÜN BULUŞTUĞU AN
Serginin açılışı, 3 Şubat'ta Zonguldak Belediye Kültür ve Sanat Merkezi müdürü Kürşat Coşkun ve Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Atınç Kayınova'nın katılımıyla gerçekleştirildi. Sanatseverler, açılışa yoğun ilgi gösterdi ve sergiyi gezerek sanatçının gözünden dünyaya bakma fırsatı buldu. Etkinliğe katılan davetli topluluğu, serginin özgünlüğü ve etkileyici görselleri karşısında büyülendi.
SEVGİLİLER GÜNÜ'NE KADAR ZİYARET EDİLEBİLİR
Nadir Özsoy'un sergisi, 14 Şubat 2025'e kadar Zonguldak Belediye Kültür Merkezi Sanat Galerisi'nde ziyaret edilebilecek. Özsoy, sergisinin sonunda fotoğrafseverlere şu mesajı iletti: "Bu sergi, insanın doğayla olan en samimi bağlarını, duygularını ve yaşadığı anları yansıtıyor. Tüm fotoğraf severleri, sergimi ziyaret etmeye davet ediyorum."
Sanatseverler, bu etkileyici sergiyi Sevgililer Günü'ne kadar kaçırmadan ziyaret edebilir.
Your browser doesn't support HTML5 video.
Your browser doesn't support HTML5 video.
Your browser doesn't support HTML5 video.
Your browser doesn't support HTML5 video.