Tarih: 20.03.2025 17:19

ZONGULDAK’TA TEHLİKELİ KAZA! DAMPERLİ TIR GERİ KAYDI, YOL TRAFİĞE KAPANDI

Facebook Twitter Linked-in

ZONGULDAK’TA TEHLİKELİ KAZA! DAMPERLİ TIR GERİ KAYDI, YOL TRAFİĞE KAPANDI

MUSLU BELDESİNDE KORKUTAN ANLAR


Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Muslu beldesinde meydana gelen trafik kazası, sürücülerin yüreğini ağza getirdi. Tepeköy mevkiinde yaşanan olayda, rampa yukarı çıkmaya çalışan bir damperli tır, aniden geri geri kaymaya başladı.

SÜRÜCÜ KONTROLÜ KAYBETTİ, TIR ZOR DURDU
Yolun eğimini ve bölgeyi yeterince tanımayan sürücü, tırın kontrolünü kaybetti. Büyük bir facianın eşiğinden dönülen kazada, tır yol kenarında güçlükle durabildi. Araç, bir süre kaymaya devam ettikten sonra durabilse de, bu süreçte çevrede panik yaşandı.

YOL UZUN SÜRE TRAFİĞE KAPANDI
Sürücü hatasından kaynaklanan kazanın ardından tır, yolun ortasında kaldı. Ağır tonajlı aracın hareket ettirilememesi nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapandı. Yetkililer olay yerine gelerek yolu açmak için çalışma başlatsa da, sürücüler saatlerce beklemek zorunda kaldı.

FACİADAN DÖNÜLDÜ! DAHA BÜYÜK BİR KAZA OLABİLİRDİ
Neyse ki kazada can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Ancak bölge sakinleri ve sürücüler, yolun eğimi ve sürücülerin dikkatli olması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Yetkililerin, benzer kazaların önüne geçmek için gerekli önlemleri alması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —