OSMAN ZEKİ ORAL, VEFATININ 12. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI

Türk resim sanatının en önemli temsilcilerinden, Kdz. Ereğli'nin yetiştirdiği ünlü sanatçı Osman Zeki Oral, vefatının 12. yılında mezarı başında anıldı.

DÜZCE BELEDİYESİ AİLEYİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN EĞİTİMLERE DEVAM EDİYOR ‘EVLİLİK OKULU’ MAHALLEYE TAŞINDI

Amacımız burada evlilik ve evlilik süreci ile ilgili farkındalık oluşturmak ve bu anlamda topluma katkı sağlamak” ifadelerini kullandı.

ÜNİVERSİTE ADAYLARINDAN SANKO ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

Gaziantep Akkent Anadolu Lisesi öğrencileri, üniversite ortamını görmek ve eğitime ilişkin bilgi almak amacıyla SANKO Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Rektör İsmail Hakkı Özölçer, 2’nci Zonguldak Genel Ticaret Fuarı’na katıldı.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ZONSİAD’ın Zonguldak TSO ve Zonguldak Valiliği iş birliği ile düzenlediği 2’nci Zonguldak Genel Ticaret Fuarı’na katıldı.

DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN SPORA TAM DESTEK

Düzce, Okul Sporları Genç A Boks Türkiye Birinciliği Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor. Düzce Belediyesi ile Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen şampiyonada, 49 ilden 500 sporcu mücadele ediyor.

AK PARTİ İL TEŞKİLATINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Düzce İl Teşkilat üyeleri, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ZBEÜ ile MİA Teknoloji A.Ş. Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile MİA Teknoloji A.Ş. arasında imzalanan iş birliği protokolü, taraflar arasında ulusal ve uluslararası projeler için her türlü görüşme, çalışma, müzakere ve iş birliğini amaçlıyor.

Bozkurt ve Keleş birlikte ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Bozkurt ve Keleş birlikte ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Türkiye'de medya özgür değil!

Gazetecilerimiz sansürleniyor, kovuluyor, hapse atılıyor.

Sesli, Başkan Demirtaş’ı tebrik etti

Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’ı ziyaret ederek göreve yeniden seçilmesinden dolayı tebrik etti.

ODAMIZDA DIŞ TİCARET EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

İhracat yapan ve İhracat yapma potansiyeli taşıyan firmalarımıza yönelik düzenlenen eğitimde Dış Ticaret Uzmanı; HAKAN AKIN Sunumları ile üyelerimizi bilgilendirdi.

24. SEVGİ, BARIŞ, DOSTLUK FESTİVALİ 4-5-6-7 TEMMUZ’DA YAPILACAK

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kentteki STK’larla bir araya gelerek 24. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali’ni 4-5-6-7 Temmuz’da yapacaklarını açıkladı.

TOPLU TAŞIMA REHABİLİTASYON PROJESİ BELEDİYE MECLİSİNDE ONAYLANDI

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısı AKM Nikah Salonu’nda belediye Başkanı Halil Posbıyık başkanlığında yapılan 2. Oturum ile tamamlandı.

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, 350 BİN ATA TOHUMU FİDESİ DAĞITACAK

Kdz. Ereğli Belediyesi, 350 bin ata tohumu fidesini halkla buluşturuyor. 06 Mayıs Pazartesi günü saat 11.00’de sahil ofis yolu üzerinde vatandaşlara yeterli derecede domates, biber, patlıcan ve salatalık fidesi ücretsiz verilecek.

CENGİZ ERGİN, VEFATININ SENEYİ DEVRİYESİNDE DUALARLA ANILDI

Geçtiğimiz yıl vefat eden Alaplı’nın tanınmış iş insanlarından Cengiz Ergin, vefatının seneyi devriyesinde Kılçak Köyü’nde dualarla anıldı.